Babyliss PRO Italia BRAVA Haardroger BABFB1BE

Nog niet gewaardeerd
Sale -25%

Bekijk alles van:

Babyliss PRO

Product omschrijving

Babyliss PRO Italia BRAVA Haardroger BABFB1BE

De Babyliss PRO Italia BRAVA Haardroger BABFB1BE is uniek in zijn soort. In samenwerking met Ferrari heeft de Italia BRAVA Haardroger een hele krachtige motor waarmee wel tot 10.000 uren mee gewerkt kan worden, in tegenstelling tot de gemiddelde levensduur van andere styling tools (700 uur).

Met een exceptionele hoge kracht motor van 2400 Watt, sterkere druk en snellere luchtsnelheid (20.000 rpm) wordt vooruitstrevende professionele haardrogen simpelweg gegarandeerd. Samen met de turboknop uitgetrust met een 'lock'functie zorgt het voor een maximaal droogvermogen.

En dit is nog niet alles wat de Italia BRAVA van Babyliss PRO in huis heeft.  Met een extreem lichte gewicht wordt een zeer comfortabele balans gegeven tijdens een langdurig gebruik, speciaal ontworpen voor vermindering van pijn in de spieren, en een lage vibratie voor een stille sessie.  En dankzij de verwisselbare geluid reducerende opzetstuk wordt het proces nog stiller. uitgerust met een cool-shot knop voor een aangename fixeer optie.


Haardroog tips voor kort, medium en lang haar:

Kort haar:
Stap 1: Spray een hitte beschermende leave-in conditioner op licht vochtige strengen van wortel tot uiteindes (voor fijn haar, alleen op de onderste helft).

Stap 2: Maak de bovenste deel van het haar vast. Beginnend vanaf de achterkant, föhnen met behulp van een platte vorstel om het haar naar voren te vegen (dit zorgt ervoor dat het haar niet poeferig wordt). herhaal dit aan de zijkanten.
Stap 3: Laat de voorste gedeelte van het kapsel nu zakken. Föhn de pony als eerste, strijk ze glad met de borstel van de ene zijde naar de anderen. Maak de overige gedeelte los en werk terug richting de kruin tot de top helemaal droog is.
 

Medium haar:
Stap 1: Breng een volumizer aan op de wortels van de natte haren om meer volume toe te voegen, breng daarna een beetje leave-in conditioner aan op de uiteinden van het haar.

Stap 2: Bij een pony, föhnen met behulp van een grote ronde borstel. Werk vanaf de wortels naar de uiteinden en richt the mondstuk van de föhn richting the uiteinden.
Stap 3: Droog de zijkanten en uiteindes zonder een borsel totdat 95% ervan is gedaan. Maak de bovenste gedeelte vast en werk de overige delen verder af, met de mondstuk van de fòhn richtend op de uiteinden.
Stap 4: Maak de bovenste gedeelte los en droog het geheel in één keer. Trek het haar recht naar boven met de föhn ook naar boven gericht. Dit zal helpen bij de lift van het haar.

Lang haar:
Stap 1: Breng een beetje glans serum aan op de uiteinden van vochtig haar, föhn daarna het haar totdat het vocht grotendeels verdwenen is.

Stap 2: Bestig de bovenste gedeelten van het haar. Beginnen vanaf de achterkant, wind kleine gedeeltes van het haar van de uiteinden naar de wortelsmet een keramische borstel en föhn totdat ze droog zijn.
Stap 3: Roteer de polsen, terwijl het haar ontrafelt van de borstel, zodat het haar op zichzelf krult. Herhaal totdat het haar droog is.

Koop de Babyliss PRO Italia BRAVA Haardroger BABFB1BE veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl.

Productspecificaties

Merk:
Babyliss PRO
Kleur:
Zwart
Motortype:
FERRARI Design motor met MAXLIFEPRO™ technologie (20.000 rpm + 10.000 uur)
Vermogen:
2400 watt
Aantal blaasstanden:
12 (in combinatie met temperatuur standen)
Aantal temperatuur standen:
12 (in combinatie met blaasstanden)
Turboknop:
Aanwezig (met 'lock' functie)
Koude lucht knop - Cool shot:
Aanwezig
Aantal blaasmonden meegeleverd:
2 (ultra dun) + 1 (geluidsreducering)
Diffuser meegeleverd:
Aanwezig
Ophangoog:
Aanwezig
Afneembaar filter:
Aanwezig
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x