Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 6 april 2016

    BCL SPA. Be, Care, Love.


    BCL SPA is een professionele lijn van luxe spa producten voor manicure, pedicure en andere Spa behoeften. De producten van BCL SPA zijn gemaakt met gecertificeerde organische biologische ingrediënten om een unieke organische ervaring te bieden. Doordrenkt met zeer gunstige en exotische extracten voor het lichaam zoals Argan Olie, Arnica Bloem Extract, Meadowfoam Olie en nog véél meer!


    BCL SPA is dan ook de eerste complete lijn van professionele Spa producten met gecertficeerde organische ingrediënten. Elk BCL SPA product wordt gemaakt op professioneel niveau, met een zorgvuldige afweging en wordt altijd grondig getest. Alleen de beste beschikbare ingrediënten worden gebruikt om de meest uitstekende unieke producten aan te bieden.



    De BCL SPA lijn is verkrijgbaar in diverse heerlijke geuren.

    Lavender & Mint
    De combinatie van lavendel en mint vermindert stress en spanning en zorgt voor een heerlijke aroma therapie. Zenuwen worden gekalmeerd en de huid wordt vernieuwd, verzacht en gehydrateerd.
    Lavendel heeft een ongelooflijk helend effect op de huid, ook kalmeert lavendel de huid. 

         ♥  Kalmeert en ontspant de huid
         ♥  Verlicht stress en spanning
         ♥  Hydrateert en verzacht droge huid


    Mandarin & Mango

    Verzorgt en stimuleert de huid. Rimpels worden verminderd en de huid krijgt een stralend effect. De mandarijn extract zorgt voor een natuurlijk herstel van de huid. En de mango extract is juist een goede hydratant die de huid diep verzorgt. 

         ♥  Verwijdert oneffenheden
         ♥  Verzacht de gevoelige huid
         ♥  Hydrateert en verzacht ruwe en droge huid
         ♥  Herstelt de huid
         ♥  Vermindert verschijnselen van fijn lijntjes en rimpels


    Milk & Honey + White Chocolate
    Verzacht de huid en brengt de huid op een natuurlijk vochtbalans. Beschadigde cellenen worden hersteld en beschermd. De combinatie van Melk en Honing werken perfect samen. Deze voedingsrijke combinatie voedt de huid. De witte chocola zorgt voor een de bescherming van de huidcellen, natuurlijke beschadigende factoren, zoals de zon, kunnen de huid niet zo snel meer beschadigen.

         ♥  Verzacht de huid
         ♥  Hydrateert de huid en herstel de natuurlijke vochtbalans van de huid
         ♥  Geeft de huid een boost tegen schade uit de omgeving


    Lemongrass & Green Tea 
    Lemongrass is een natuurlijke ontsmetter en reguleert de olie in de huid en minimaliseert de poriën. De Green Tea extracten neutraliseren schadelijke straaltjes en vermindert de schade van de zon. Verrijkt met Argan Olie voor een verzachtende, helende werking voor de handen, voeten en lichaam.

         ♥  Vermindert schade aan de huid
         ♥  Rijk aan antioxidanten
         ♥  Werkt ontstekingsremmend
         ♥  Remt tekenen van veroudering
         ♥  Verwijdert acne door gifstoffen te verwijderen uit de opperhuid
         ♥ Verlicht spanning, kalmeert en inspireert




    BCL SPA heeft voor ieder wat wils en biedt een uitstekende lijn van professionele kwaliteitsproducten aan met biologische ingrediënten, waaronder: 

    ♥ 4 Step Starter Kits
    De 4 Step Starter Kits van BCL SPA zijn ideaal om kennis te maken met het merk en de befaamde Dead Sea Salt Soak, Sugar Scrub, Moisture Mask en Massage Cream.

    ♥ Step 1: Dead Sea Salt Soak
    Maak de huid schoon voor de behandeling met deze zout. Het zout komt uit de Dode Zee, Verrijkt met Argan olie, vitamine E, arnica bloem extract en groene munt olie. Laat Dead Sea Salt Soak even weken om de huid voor te bereiden op de behandeling.

    ♥ Step 2: Sugar Scrub
    Scrub de huid zachtjes met de Sugar Scrub, hierdoor wordt de huid zacht en glad. De natuurlijke suikers en oliën creëren een fijne basis voor een luxe scrub. De suiker verwijdert de dode huidcellen, en de mix van argan, olijf, jojoba en groene munt olieën laten de huid zacht en stralend achter.

    ♥ Step 3: Moisture Mask
    De Moisture Mask helpt de huid weer te hydrateren. Verzacht, geneest en hydrateert de huid. Het masker is gebaseerd op klei en verzorgt en herstelt de huid. Zo krijg jij je stralende huid weer terug.

    ♥ Step 4: Massage Cream

    Als finishing touch breng je de Massage Cream aan op de huid. Deze creme geeft de huid een een frisse, gladde en gehydrateerd gevoel. 

    ♥ Gel Lotions
    Ideaal voor het masseren, voelt niet zwaar en vetting aan. De Gel lotion glijdt perfect gedurende de hele massage behandeling, en helpt bij het uitvoeren van de massage technieken. De lotion hydrateert geleidelijk de huid zonder af te drogen.

    ♥ Massage Oliën

    De massage olie van BCL SPA is niet vettig en wordt makkelijker door de huid geabsorbeerd. Voor een total ontspannende ervaring en neemt de dagelijkse stress en spanning weg.



    BCL SPA, eindelijk een oplossing voor al jouw spa behoeften. 



    Koop hier jouw eigen BCL SPA nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!





    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »