Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 13 september 2016

    De Finale Shaver, voor de ultieme finish!

    Wahl 5 Star Series Finale Shaver Ultimate Finishing Tool

    De Wahl Five Star Series presenteert met trots de Finale Shaver, uniek in zijn soort. Ontworpen voor het creëren van de perfecte close cut fades, blenden, en ideaal als finishing tool. Daarnaast is de Shaver ook te gebruiken voor het bijwerken van de haar- en neklijn en het elimineren van ongewenste haartjes. 


     •  PROFESSIONEEL: Zeer efficiënte en duurzame Lithium-Ion batterij voor 90 min. looptijd, 120 min. oplaadtijd en een twee keer zo lange levensduur. 
     •  BIJZONDER: Hypoallergeen gouden folie voor bult-vrije resultaten.
     •  KRACHT: Krachtige, hoge werkdruk. 
     •  PRECISIE: Verwijdert alle stoppels voor een ultra gladde afwerking. Perfect om close cut fades te bereiken.

    De Finale Shaver is uitgerust met hypo-allergene gouden folie. Deze folie zorgt ervoor dat er geschoren kan worden zonder dat er irritaties, ingegroeide haartjes en bultjes ontstaan na het scheren. Ideaal voor de meer gevoelige en kwetsbare huid. De messen zijn extra beveiligd en kunnen de huid niet beschadigen (zie video). 

    Bovendien is de Shaver operationeel met zowel de snoer aangesloten of zonder snoer. Laadt het apparaat simpelweg op in de meegeleverde oplader of sluit de oplaadsnoer, 2,4 meter lang, direct aan op de unit en ga verder te werk.

    Licht van gewicht is de, 160 gram wegende, Shaver zeer aangenaam om mee te werken. Voorkom onnodige spier- en gewrichtspijn tijdens lange werksessies. De Shaver is zo effectief dat weinig druk uitgeoefend kan worden tijdens tijdens het scheren van het gezicht, hoofd en nek.

    De Finale Shaver wordt meegeleverd met:
         •  Oplader
         •  Pre-scheerborstel
         •  Onderhoudsborstel
         •  Beschermkap





    Belangrijk: 
    Reinig en onderhoud uw tondeuse, trimmer of shaver regelmatig. Wahl adviseert om na gebruik de het apparaat te oliën. Tondeuse olie verlaagt de weerstand en hierdoor zal het apparaat makkelijker snijden en scheren. Voor een lang blijvende scherpte.

    De Wahl Hygienic spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het apparaat in een paar seconden ontdaan is van vuil. 

    De Blade Ice Spray koelt af, reinigt/ontvet en anti roest. Dagelijks gebruik van Blade Ice voorkomt slijtage en verhoogt de levensduur van de snijmessen. Na gebruik van de Blade Ice dient men nog wel te oliën. 


    Garantie en Service: Wahl geeft 1 á 2 jaar garantie afhankelijk van het type apparaat. In tegenstelling tot andere merken heeft Wahl zijn eigen technische dienst in Nederland. Ook buiten de garantie termijn kunnen de vakkundige Wahl monteurs (tegen betaling) onderhoud of reparaties aan uw Wahl of Moser machines verrichten. Deze technische dienst is ook altijd aanwezig tijdens onze opendagen.


    Bestel de Wahl 5 Star Series Finale Shaver Ultimate Finishing Tool nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »