Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 17 augustus 2016

    Dé oplossing voor alle thuiskappers!

    Sibel Rollercoaster Stoolcase Trolley-Koffer en Topbag

    Ideaal voor alle thuiskappers, De trolley, koffer en kappersfiets inéén!

    Sibel presenteert dé oplossing voor alle thuiskappers over de hele wereld: De Rollercoaster Stoolcase Trolley-Koffer. De TopBag is een handige compacte koffer en is speciaal ontworpen voor de Rollercoaster Stoolcase Trolley-Koffer en biedt gecombineerd nóg meer ruimte!

    Deze handige trolley is compact, ideaal voor het reizen, en super trendy. Ontworpen om elke kapper van gemak en comfort te voorzien waar ze ook zijn. De Rollercoaster Trolley-Koffer is multifunctioneel en een ware revolutie die veel mogelijkheden biedt. Weg met rugpijn en overbelasting tijdens het werken! Verkrijgbaar in de trendy kleuren: zilver titanium en roze goud.

    • Afmetingen Stoolcase: ±37cm breed x 28cm diep x 56.5cm hoog.
    • Gewicht Stoolcase: 5.5 kilogram.
    • Maximaal draagkracht van de zitoppervlakte is ±150 kilogram.


    Features

    1. Beweeg snel, moeiteloos en vooral geruisloos rondom de klant dankzij de vier haarbestendige wieltjes met de nieuwste antistatische technologie.
    2. Uitgerust met een handige afneembare werktafel waarop al het materiaal geplaatst kan worden tijdens het kleuren, knippen of scheren. En weer makkelijk op te bergen aan de zijkant van de Rollercoaster Stoolcase.
    3. Ontworpen met voldoende opbergruimte voor alle kappersbenodigdheden. En diverse opbergvakken aan zowel beide zijdes als de binnenkant.
    4. En een eigen beveiligingssysteem.


    100% haarbestendig wielsysteem!

    Deze speciale wieltjes zijn uitgerust met de nieuwste antistatische technologie en bieden de gebruiker ultieme mobiliteit en efficiëntie.

    01 - Plastic Beschermkap die functioneert als 'paraplu'. 
    02 - Naadloze plastic berschermkap aan de zijdes van de wieltjes. 
    03 - Speciaal ontwikkelde antistatische wieltjes. Gecombineerd bieden deze wieltjes de meest comfortable werkervaring. Geen last meer van verstopte wieltjes! 






    Video
    Bekijk de revolutionaire Rollercoaster Stoolcase Trolley-Koffer met TopBag nu in actie in het onderstaand filmpje!



    Kappershandel is gevestigd in Almere. In onze groothandel en via onze webshop kunt u de professionele benodigdheden van Sibel vinden. Wij helpen u graag! Onze medewerkers hebben stuk voor stuk praktijkervaring in de kappers- en beautybranche. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies over de Sibel producten? Wij staan voor u klaar!


    Bestel dé Sibel Rollercoaster Stoolcase Trolley-Koffer en TopBag nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »