Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Emma, 11 april 2016

    De professionele L’Oréal Steampod lijn

    De Steampod 2.0 is een professionele stoomstyler en transformeert je haar in een oogwenk, met één haal wordt jouw haar gestyled. Ondanks de hitte van de Steampod wordt het haar toch beschermd en gevoed. Zo wordt het haar zachter en gladder dan een klassieke stijltang dat kan.

    De bijbehorende verzorgingslijn is onbreekbaar bij de steampod 2.0. Deze geven de ideale textuur en langdurige resultaten.

    Voor fijn haar is het goed om de Steampod Smoothing Milk te gebruiken, voor dik haar is de Steampod Smoothing Cream juist geschikter. Deze 2 producten zijn speciaal ontwikkeld om te helpen bij het beschermen en  herstellen van het haar. Deze breng je aan op nat gewassen haar, föhn het haar vervolgens handdoek droog.

    De Steampod Serum Protecting Concentrate is voor alle haartypen. Deze breng je aan op handdoek droog haar op de midden lengtes en uiteinden van het haar. De serum werkt als bescherming tegen de hitte.

    De stoom van de Steampod 2.0 opent de schubben van het haar. Vervolgens worden de Steampod haarproducten vrijgelaten in het haar, door de stoom kunnen de producten tot diep in de haarvezels dringen voor optimale werking. De keramische platen sluiten de haarschubben weer. Het verbazingwekkende resultaat; mooi, glad en gevoed haar.



    1. Exclusief: 3.5 gram stoom per minuut
    Hoge continue stoomdoorloop voor optimale stijlresultaten, van de haaraanzet tot de punten.


    2. Dubbele technologie-platen:uiterst krachtige plaatstructuur zorgt voor een goed gebalanceerde druk op het haar, ongeacht het haartype. De verstelbare platen gemaakt van keramiek hebben een ingebouwde kam, zo wordt het haar meteen ontward.

    3. Nieuw: uiterst functioneel bedieningspaneel
    5 warmtestanden van 140°C tot 210°C met temperatuurgeheugen, voor diverse behoeften van het haar.
    Lees de bijsluiter om erachter te komen wat jouw perfecte haar temperatuur is.

    4. Nieuw: ergonomische ontwerp.
    Dunner, lichter en gemakkelijker in het gebruik voor gemakkelijk steil maken van haar.
     


    Klik hier om meteen naar de steampod te gaan!
     

       

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »