Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 1 april 2016

    Dé Wahl 5-Star Magic Clip Cordless, voor ongeëvenaarde resultaten.

    Wahl 5-Star Magic Clip Cordless

    Kwaliteit en precisie met ongeëvenaarde resultaten.

    Met de superieure kracht en ongeëvenaarde kwaliteit verwacht van Wahl. Ongeacht de haartype presteert de Magic Clip Cordless met precisie. Van ultra korte fades tot het scheren van afro's uit de vrije hand. Simpelweg een must-have voor elke salon. De Magic Clip Cordless biedt elke barber dan ook meer veelzijdigheid en vrijheid om te scheren. En dankzij de verzekerde sluitvormtechnologie blijven de kammen gedurende lange tijd op de messen passen. 



    Technologie
    Uitgerust met de Stagger Tooth Crunch Blade technologie, verloopt het blenden en faden nu meer geoptimaliseerd en sneller dan ooit te voren. Een snijmes voor een scheerbeurt met veel precisie en ultra kort resultaat. Daarnaast is de Magic Clip Cordless uitgerust met een rustige roterende motor en een lineair geleidingssysteem, waardoor de bladen parallel heen en weer langs elkaar bewegen, voor een effectievere scheerbeurt.

    Ergonomisch
    Licht van gewicht en een draadloos ontwerp voor een ontspannen werkwijze, zonder kneuzingen en veel flexibiliteit. De Magic Clip Cordless heeft een eenvoudige bediening mét de fantastische kapkwaliteit van een Wahl snoer tondeuse. Door de design is de Magic Clip Cordless ook heel comfortabel in de kleinere hand.

    Professional
    Uitgerust met een zeer efficiënte en duurzame Lithium-Ion batterij zonder memory-effect, presteert de Wahl Magic Clip moeiteloos en optimaal tijdens elke scheerbeurt. Met 90 minuten looptijd en 120 minuten laadtijd, voor efficiënte tijdsverbruik.

    Inclusief
    De Magic Clip Cordless wordt meegeleverd met 8 Premium opzetkammen (1½ mm, 3 mm, 4½ mm, 6 mm, 10 mm,13 mm, 19 mm, 25 mm), 1x reinigingsborstel, 1x onderhoudsolie en een snijkop beschermer.





    Ben jij klaar voor de superieure kracht en ongeëvenaarde kwaliteit van de Magic Clip Cordless 5 Star?



    Koop hier jouw eigen Wahl 5-Star Magic Clip Cordless nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!





    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »