Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 16 juni 2016

    HOT: Dé nieuwe trendy kleuren van Tangle Mouse!

    Ontwikkeld door een internalionaal team van de beste kappers. De Tangle Mouse heeft een antistatisch effect op het haar, en kan gebruikt worden op nat of handdoek droog haar. 

    De ergonomische vorm van de lichtgewicht borstel zorgt voor een fijne grip op de borstel en dat het zo gemaakt is voor zowel links- als rechts-handig kappers. De Tangle Mouse heeft een concave vorm zodat de borstel prettig voelt op elk hoofd. De nieuwe Soft Touch functie zorgt voor een nog aangenamer en zachter ervaring!

    Nu verkrijgbaar in de nieuwe trendy kleuren:


    Het design van de Tangle Mouse is gebaseerd op een computer muis. Om het ontwarren van het haar te maximaliseren bestaan de tandjes van de borstel uit verschillende lengtes die een golvende vorm creëeren.

    De Tangle Mouse is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Het vrolijke design van de Tangle Mouse maakt het een echte must-have voor elke salon. Mix en match je favoriete Tangle Mouse look met de verwisselbare frontjes!

    Bekijk hier onze video over de Tangle Mouse:




    Bestel dé Tangle Mouse Detangling Brush nu veilig, gemakkelijk en snel op kappershandel.nl

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »