Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Emma, 14 maart 2016

    Nieuw van ME PROFESSIONAL

    De DryMe microfiber handdoek in het zwart is een gloednieuw product van de Me PROFESSIONAL. De handdoeken van Me PROFESSIONALzijn een must have voor in het kappersvak!  Waarom? Lees dan snel verder.

    Wist je dat de DryMe veel duurzamer is dan een gewone katoenen handdoek? Dat komt omdat de DryMe tot wel 1000 wasbeurten meegaat, terwijl de gewone handdoek tot maar 150 wasbeurten meegaat. Zo hoef je dus veel minder vaak nieuwe handdoeken te kopen.

    Een katoenen handdoek is gemaakt van ruw materiaal en laat een krassend gevoel achter bij de klant. De microvezels van de DryMe zijn nog fijner dan mensenhaar. Doordat deze handdoeken zo zacht zijn, voelen ze veel fijner aan bij de klant. Een blije klant is de beste klant.

    Microvezels absorberen vocht 4 keer meer dan katoen! Katoen kan 1 keer zijn eigen gewicht absorberen. De DryMe absorbeert het vocht dus veel beter dan een gewone handdoek.

    Microvezels kunnen veel meer vocht opnemen, maar ondanks deze eigenschap, drogen de DryMe handdoeken veel sneller dan katoen. De DryMe is namelijk, na een wasbeurt, binnen 15 minuten al helemaal opgedroogd! Zo kun je de DryMe weer veel sneller gebruiken voor de volgende klant.



    De handdoeken hebben een formaat van 53 bij 85 centimeter in de kleur zwart. Ze worden verkocht in verpakkingen van 12 stuks.
     


    Klik hier om meteen te kunnen bestellen!

    Koop jouw eigen DryMe Microfiber Handdoek Zwart nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!

     

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »