Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 30 augustus 2016

    Salon Ambience Megakorting, tot wel 60%!

    Profiteer nu van de tijdelijke Salon Ambience Sale en grijp uw kans, tot wel 60% korting! Deze promotie is geldig tot 31 december 2016.

    Salon Ambience staat bekend om de hoge Italiaanse kwaliteit, verscheidenheid aan verschillende stijlen, traditie en goed vakmanschap. Salon Ambience exporteert haar producten naar meer dan 100 landen. Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen werkomgeving. 

    Door de producten af te stemmen op de uiteenlopende wensen en smaken van verschillende individuen en het volgen van de laatste trends is er voor ieder wat wils. Met Salon Ambience heb je veel keuzevrijheid waardoor je als het ware zelf jouw product samen steld. Zo kun je bepaalde kleuren naar eigen wens combineren en keizen voor diverse opties.

    Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

    • Snelle en exacte levertijden
    • Grote keuzevrijheid
    • Hoge Italiaanse kwaliteit
    • Veel verschillende productstijlen


    Kies nu uit ruim 47 unieke Skai kleuren, zonder meerprijs, en geef jouw Salon Ambience salonmeubel de perfecte look voor de finishing touch in jouw salon!



     





    Salon Ambience & Kappershandel
    Kappershandel is al 9 jaar dealer van Salon Ambience vanwege de hoge kwaliteit en Italiaanse vakmanschap. In de video hieronder brengen wij een bezoekje aan Salon Ambience voor een kijkje achter de schermen.





    Bestel hier uw eigen Salon Ambience meubilair nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!



    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »