Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    12 januari 2016

    Update Italiaans meubilair 2016

    Italiaans meubilair Update 2016

    Een nieuw jaar betekent automatisch een update in ons assortiment Italiaans kappersmeubilair en beautymeubilair. De Italiaanse designers van onze leveranciers hebben niet stilgezeten en hebben weer prachtige meubels ontworpen waarin de laatste trends en ontwikkelingen zijn verwerkt. 

    Een van onze leveranciers is Salon Ambience. Dit bedrijf is in 1989 opgericht in Reggio Emilia, Italie. Het duurde niet lang voordat deze fabrikant een belangrijke positie in de kappers- en schoonheidswereld had ingenomen, en tot vandaag de dag is Salon Ambience één van de belangrijke firma’s in zijn sector. Zo exporteren zij de hoogste kwaliteit producten over de hele wereld, en kunnen wij in Nederland en België hiervan mee genieten.

    Salon Ambience heeft voor iedere salon (groot of klein, modern of klassiek) fantastische producten in het assortiment zoals: wasunits, kappersstoelen, herenstoelen, kaptafels maar ook balies en wachthoeken. De producten kun je samenstellen zoals je wilt. Je kunt o.a. kiezen uit 47 soorten bekleding, verschillende kleuren waskommen, verschillende planchetjes en diverse pompen en onderstellen. Salon Ambience staat bekend om de duurzaamheid en daarom geven ze ook 5 jaar garantie op hun producten. Om het begin van 2016 goed te vieren hebben ze een actiefolder uitgebracht bomvol met aanbiedingen. Deze acties zijn geldig to 30 April 2016! Bladeer op jouw gemak onderstaande catalogus en actiefolder of bekijk meteen het volledige assortiment van Salon Ambience.


    Waar Salon Ambience zich focussed op de kapperswereld, is Medical & Beauty juist gericht op de pedicures, beauty- en nagelsalons. Massage stoelen, manicure tafels, krukjes en nog meer. Je vindt het allemaal in de nieuwe catalogus van Medical & Beauty.


    Luca Rossini is ontworpen om een kwaliteits product van italiaanse afkomst voor een scherpe prijs aan te bieden. Kappersstoelen, wasunits en wachtstoelen. Het is allemaal verkrijgbaar voor de beste prijs, ook kun je de bekleding kiezen uit 47 sky kleuren. Luca Rossini geeft 2 jaar garantie.


    Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting of wil je inspiratie opdoen? Blader dan op je gemak door bovenstaande catalogi. U kunt eventueel alle producten via onze webshop bestellen. Maar wilt de producten zien, voelen en aanraken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Almere. Wilt u uw salon vernieuwen? Wij werken graag een offerte voor u uit.
     

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »