Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    25 oktober 2015

    Webshop Kappershandel geheel vernieuwd

    Gebruiksgemak
    Ten eerste ziet de shop er aantrekkelijker uit. Maar je kunt nu ook gemakkelijker de producten vinden. In de oude shop zaten twee zoekmogelijkheden, dat zijn er nu drie. Dat werkt efficiënter. Probeer zelf maar eens. Het bestellen van producten is eveneens eenvoudiger geworden. Het gaat in veel minder stappen. Vooral bij het selecteren van haarkleuren scheelt dat je veel tijd. In de webshop kun je binnenkort zien of het product dat je wilt bestellen ook inderdaad op voorraad is. Je kunt dan zelf bepalen of je een ander product neemt, of dat je wacht tot er weer voorraad is. Ook nieuw is dat in de webshop wordt aangegeven voor hoeveel je nog moet bestellen, zodat je de bezorgkosten van € 5,95 niet hoeft te betalen. 
    In de oude shop kon je betalen met IDEAL. Nu zijn er meer betalingsmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. En wil je weten hoe het met de bezorging van je bestelling zit? In de webshop kan je dat zo met Track & Trace nakijken.

    Bestelhistorie
    Als je bent ingelogd, kun je zien wat je in het verleden hebt besteld. Ook kun je al je facturen inzien en desgewenst printen. Wil je met ons chatten? Klik op de chatbutton en een medewerker van ons staat je te woord.

    Laagste prijsgarantie
    Er is nog een nieuwe mogelijkheid in onze webshop. Natuurlijk blijft onze laagste prijsgarantie gewoon bestaan. Maar nu kun je, als je ergens anders het zelfde product goedkoper ziet, dat via de site doorgeven en je laagste prijs claimen. Als het inderdaad zo is, passen wij de prijs aan.

    Kortom, wij van Kappershandel zijn er van overtuigd dat je met deze nieuwe shop een stuk prettiger winkelt.

     

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »