Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 9 juni 2016

    Zondag 19 en Maandag 20 Juni 2016 Opendagen Kappershandel

    Om goed de zomer in te kunnen gaan, zijn er op de laatste twee dagen van het voorjaar weer de bekende Open Dagen van de Kappershandel. Op zondag 19 en maandag 20 juni hebben wij weer een reeks van aanbiedingen waarvan de korting kan oplopen tot wel 60%!

    In maart van dit jaar zijn we gestart met de verkoop van pedicure-, schoonheid- en nagelproducten. Dat is een groot succes gebleken. Naast Reymerink, Merbach, Swanna Morton en Euro Gloves zijn inmiddels ook de merken Everlash, RefectoCil, BCL, Prontoman, Clean+Easy, MOrgan Taylor, CND, Busch, Samenwerkende Pedicures, Orthofex, Neopoint, Laufwunder, Gehwol, Facebobble, GiGi, Mykored, Dimanche, Allpresan en NailPerfect in ons assortiment te vinden. En zijn wij exclusief de distribiteur voor Infiniment Vous.

    Ook zijn er tijdens de open dagen diverse workshops en demonstraties:

    ♦ Onze scharenslijper Edmund Steffen is beide dagen weer aanwezig. Je kunt bij hem terecht om jouw scharen te laten slijpen met 50% korting en bovendien: "Klaar terwijl je shopt".

    ♦ De technische dienst van Wahl is op maandag 20 juni aanwezig om jouw Wahl of Moser tondeuse GRATIS na te kijken. Eventuele reparaties kunnen meteen ter plekke worden uitgevoerd. Valt het defect binnen de garantie dan is het gratis in de andere gevallen betaal je een vergoeding die vooraf met je kortgesloten wordt.

    ♦ Beide dagen demonstraties van het Franse make-up kwaliteitsmerk Infiniment Vous door de heer Martial Thabuis. Dit merk begint al flink naam te maken voor wimpers en wenkbrauwen. Maar ook oogverzorging en middelen tegen wallen behoren tot de aandachtsvelden van Infinment Vous.


    Bekijk onderstaand onze actiefolder voor al onze extra kortingen.
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »