Salon Ambience Server Kast voor Kaptafel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Server Kast voor Kaptafel

De Server is een kast die achter een verschillende kaptafels aan de muur bevestigd kan worden. Zo onstaat er een nette opbergruimte voor de producten die veel gebruikt worden in de salon. De kast is van grijs gelakt metaal gemaakt. De kast heeft 4 schappen wat een extra functionaliteit geeft. Genoeg ruimte voor alle kappersbenodigdheden. 

De server is gemaakt voor achter de meerde soorten kaptafels! En past op de modellen: Barcelona Black, Lisboa, Lisboa Sky, Lunar, Lyon en Titanium.

Let op: de Server Kast is géén kaptafel, maar een nette opbergruimte dat apart achter kaptafels vastgemaakt kan worden. De Server Kast is exclusief spiegel!


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design. Bestel de Salon Ambience Server Kast voor Kaptafel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x