Tangle Mouse Detangling Brush

NIEUWE KLEUREN!

Product omschrijving

De Tangle Mouse Detangling Brush

De Tangle Mouse is een perfecte manier om klitten pijnloos en makkelijk te verwijderen. De borstel beschadigd het haar niet en is geschikt voor alle haar types.

Nu verkrijgbaar in de nieuwe trendy kleuren:
  • Neon Pink
  • Soft Lavender Silver Stone
  • Blue Rose Soft Touch [Limited Edition]


De Tangle Mouse heeft een antistatisch effect op het haar, en kan gebruikt worden op nat of handdoek droog haar. De ontwarborstel is ontwikkeld door een internationaal team van de beste kappers. De ergonomische vorm van de lichtgewicht borstel zorgt voor een fijne grip op de borstel en dat het zo gemaakt is voor zowel links- als rechts-handig kappers. De Tangle Mouse heeft een concave vorm zodat de borstel prettig voelt op elk hoofd. De nieuwe Soft Touch functie zorgt voor een nog aangenamer en zachter ervaring!

Het design van de Tangle Mouse is gebaseerd op een computer muis. Om het ontwarren van het haar te maximaliseren bestaan de tandjes van de borstel uit verschillende lengtes die een golvende vorm creëeren.

De Tangle Mouse is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Het vrolijke design van de Tangle Mouse maakt het echt een must-have voor elke salon. Mix en match je favoriete Tangle Mouse look met de verwisselbare frontjes!


Bestel de Tangle Mouse Detangling Brush nu veilig, gemakkelijk en snel op kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x