Ardell Professional Lashtite Wimperlijm voor individuele Wimpers (7Gr)

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Ardell Professional

Product omschrijving

Ardell LashTite Wimperlijm (7Gr)

LashTite is een langer durende kleefstof en wordt alleen gebruikt voor het aanbrengen van individuele wimpers. Deze professionele wimperlijm kan wimpers weken vasthouden! Wel moet deze worden verwijderd met LashFree Remover, mocht dit nodig zijn.

Step 1Step 2Step 3Step 4

 

  • Stap 1 - Giet een paar druppels LashTite-lijm op een stuk folie.
  • Stap 2 - Pak een individuele wimper vervolgens voorzichtig met een pincet.
  • Stap 3 - Plaats het uiteinde van de wimper in de wimperlijm.
  • Stap 4 - Begin met het midden van het ooglid, breng de wimpers één voor één aan door het het uiteinde van de wimper op een van je eigen natuurlijke wimpers te plaatsen met het uiteinde dichtbij, maar niet op je ooglid. Ondersteun de wimper zachtjes met de vingertoppen tot de lijm vastzit. Werk naar de buitenste hoek. Keer terug naar het midden en werk geleidelijk naar de binnenkant totdat de wimpers natuurlijk vermengen.
  • Breng 10-15 wimpers per oog aan.
  • Ardell individuele Wimpers DuraLashes moeten worden vervangen net zoals uw natuurlijke wimpers uitvallen. (Ongeveer 4 tot 5 weken).

Verzorging en reiniging: Reinig de wimpers met koud water. Op olie gebaseerde reinigingsmiddelen verzachten de kleefkracht. Wees voorzichtig. Wrijf of droog jeogen niet met een handdoek. Laat je wimpers luchtdrogen. Net als natuurlijke wimpers zal DuraLashes schroeien. Vermijd open vuur of directe hitte.

Verwijderen: uw Ardell individuele Wimper DuraLashes kunnen eenvoudig worden verwijderd met de speciaal samengestelde LashFree zelfklevende verwijderaar. Probeer ze nooit af te trekken nadat de lijm is aangebracht!


 

Bestel Ardell LashTite Wimperlijm (7Gr) nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x