Sibel Barbury's Handdoeken Stomer Tommy

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Sibel

Productomschrijving

Sibel Barbury's Handdoeken Stomer Tommy

Elektrische handdoeken stomer van Barbury's. Stoom nu eenvoudig al uw handdoeken in deze compacte en trendy stomer. Deze handdoeken stomer is perfect te gebruiken in combinatie met de Barbury's Barber Handdoeken.

 

Meegeleverd:

  • Houten tang voor de handdoeken
  • 12 maanden garantiebewijs
  • Handleiding

 

Gebruik:

1. Vul de bak van de stomer met gedemineraliseerd water. De elektrische stomer heeft drie waterniveaus die aangegeven zijn door strepen: 1. Niveau MAX, 2. Niveau 250ML en 3. Niveau MIN.

 

Het water dient minimaal het laagste niveau (MIN) te bereiken om een goede werking te verzekeren. Wanneer het apparaat tot het maximale niveau is gevuld met water, kan de elektrische stomer ongeveer 1 uur lang werken. Indien het apparaat langer dan 1 uur in bedrijf wordt gesteld, dient u op tijd gedemineraliseerd water toe te voegen.

 

2. Vouw de handdoeken eenmaal in de lengte en rol ze daarna op. Plaats de handdoeken op het rooster en sluit vervolgens het deksel.

 

3. Steek de stomer in het stopcontact en stel met gebruik van de knop de gewenste tijd in. De controlelampje van de verwarming gaat vervolgens branden en u hoor ook een piep (van de timer) Dit betekent dat de elektrische stomer ingeschakeld is.

 

 

Bestel de Sibel Barbury's Handdoeken Stomer Tommy nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x