Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Emma, 4 april 2016

    De revolutionaire Steambrush Straightener

    Een revolutionaire ontwikkeling!

    De Steambrush Straightener is een stijltang van een heel nieuw soort. Geen platte platen die ervoor zorgen dat je haar ook stijl en plat word. De Steambrush stijlt het haar op een heel ander soort manier waardoor je haar al het volume behoud. Hoe? Door de unieke keramische borstelpinnen.

    De keramische technologie verdeelt de warmte snel en gelijkmatig door alle pinnen, zo is de hele Steambrush goed bruikbaar en fijn om mee te werken.


    De stoom zorgt voor een verzorgende werking tot diep in het haar. De stoomfunctie vereist een waterreservoir, de 30ml watertank zorgt voor 15 minuten constant stomen. De stoomfunctie is uiteraard een optie, deze kun je namelijk gemakkelijk uit en aan zetten.

    Andere onmisbare functies zijn de micro-flow meetpomp, deze zorgt voor de precieze controle over de Steambrush. De stoom genererende kamer gemaakt van A360 aerospace aluminium. Krachtige stoom doorloop van wel 4,5 gram per minuut.

    De Steambrush heeft een digitale instelling met 5 standen van 150 tot 230 graden Celsius, waardoor deze tool geschikt is voor alle haartypen inclusief extensions en beschadigd haar.


    Ontdek de innovatie van de Steambrush Straightener nu zelf!


    Koop hier jouw eigen Steambrush Straightener nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!




    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »