Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Emma, 22 januari 2016

    Doneer jij mee?

    Het is mijn laatste stagedag bij Kappershandel en ik wil iets bijzonders doen. Ik wil nu al sinds de basisschool mijn haar doneren, dus waarom niet nu? Ik heb altijd al lang haar gehad en ben bang geweest om mijn haar kort te knippen, maar het idee van doneren heb ik altijd wel heel stoer gevonden.

    De Nederlandse Haarstichting is een non-profit organisatie waar jij het haar naar op kan sturen. De Haarstichting kan dit haar goed gebruiken. Zij willen de financieel minder bedeelde vrouwen met borstkanker steunen, want jaarlijks krijgen maar liefst 15.000 vrouwen de diagnose borstkanker. Voor veel vrouwen is het moeilijk om zichzelf te zijn wanneer hun haren uitvallen. De haarstichting steunt deze vrouwen bij hun uiterlijke verzorging zodat zij zichzelf weer zijn. Dit doen ze door pruiken te maken van de haardonaties die zij dagelijks ontvangen. Deze groep vrouwen krijgen de mogelijkheid om kosteloos een pruik te kunnen dragen.

    Er zijn een paar dingen waar het haar aan moet voldoen; de minimale lengte bedraagt 25 centimeter en het haar moet droog, schoon en in een staart of vlecht opgestuurd worden. Alle haarkleuren zijn welkom, of het nou nog natuurlijk is of een paar keer geverfd, dat maakt niet uit. Grijs haar kan dus ook gedoneerd worden! Heb jij nog ergens een oude of afgeknipte vlecht liggen? Omdat haar niet vergaat kan die oude vlecht ook opgestuurd worden.

    Er zijn al 350 kapsalons in Nederland die klanten met 50% korting knippen of helemaal gratis wanneer zij het haar doneren. Zo word het ook een stukje aantrekkelijker om het haar daadwerkelijk af te knippen. Behoor jij al tot deze groep kapsalons?

    Ook haar doneren? Klik hier voor meer informatie!

    En dan nog natuurlijk mijn voor en nafoto!


    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »