Kerst is om de hoek!

  • Geplaatst op
Kerst is om de hoek!

Omdat het af en toe wat lastig kan zijn om het perfecte kerst cadeautje te geven, hebben wij het wat makkelijker gemaakt! Keuze uit 8 ontzettend leuke gift sets.

Kerst is om de hoek!

Kerst is om de hoek, en de inspiratie voor cadeautjes is bij veel mensen ver te zoeken. Wij helpen je een handje. Speciaal voor de kerst hebben wij 7 unieke cadeau setjes bij elkaar gesteld. Gewoon om het je wat gemakkelijker te maken. Klik op de foto’s om meteen naar de juiste gift set te gaan!
 

Gift set repair rescue

giftset repair rescue.jpg

Het tasje heeft een Schwarzkopf BC repair rescue conditioner spray, shampoo en treatment. Want in de wintermaanden heeft je haar wat meer hulp nodig om te stralen. Maar ook de zwarte Tangle Mouse en zwarte The Original Premium hair rings zijn niet te ontbreken in dit cadeau pakketje. 


Gift set loreal men
gift set loreal.jpg
Een leuk cadeau set voor als je even niet meer weet wat je moet geven aan een man. Deze gift set heeft 3 L’Oréal haar producten, de strong fixeer gel, een lekker schuimige shampoo en de nieuwe soepele wax voor glans en versteviging. 


Gift set kinderen

Naamloos.png

Een leuk kerstboom cadeautje voor de kinderen. Wat zit erin? Roze haar elastiekjes, witte Original Premium hair rings, fix color in de kleur roze en een Tangle Teezer Shaun the sheep editie! Lekker vrolijk, en heel leuk.
 

Gift set moisture kick

gift moisture kick.jpg

Het tasje bevat een Schwarzkopf moisture kick shampoo, spray conditioner en treatment. Om het cadeau setje nou helemaal compleet te maken zit er ook een witte Tangle Mouse en blauwe glow in the dark haar elastiekjes in! Dat allemaal in de moisture kick gift set.


Gift set 3D men


Schwarzkopf_Professional__3D_MENSION_Anti_Dandruff_Shampoo_250ml_1374244956.png

De gift set 3D men is perfect voor als je even niet meer weet wat je aan een man moet geven. Deze samenstelling bestaat uit de activating shampoo, strong hold gel en de mattifying cream. Drie fijne haar producten die elke man wel kan waarderen.


Gift set color


Ook deze gift set is speciaal gemaakt voor kerst! Met een Schwarzkopf BC color freeze sulfate free shampoo en spray conditioner vormen een perfect kerstcadeautje, maar daar hoort nog wat bij. De roze Tangle Mouse en the Original Premium hair rings zijn niet te ontbreken in dit cadeau setje.
 

Gift set Me Professional

Speciaal voor het kerst feest hebben wij een gift set gemaakt van onze Me professional producten. Dit tasje bevat de shock me, rock me en shape me en is een perfect cadeautje voor elke man.


Olivia Garden borstel set

thermal bag pink.jpg

De Olivia Garden Thermal bag is een geweldige borstel set voor het föhnen van het haar. De set bestaat uit drie Ceramic + Ion föhn borstels en een supreme combo borstel.

Wil je meer weten over de Ceramic + Ion borstels? Klik dan op de foto voor meer informatie! 


Leuke cadeautjes om te geven en om te ontvangen!