Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    14 december 2015

    Nieuw in ons assortiment!

    Nieuw in ons assortiment!

    Wij zijn blij dat we kunnen aankondigen dat we twee nieuwe pracht apparaten in ons assortiment hebben. De Wahl Legend Tondeuse en Wahl Hero trimmer zijn een wereld van verschil, maar wat ze gemeen hebben is dat ze allebij krachtige motor hebben die gemaakt is om continu te werken.


    De Wahl Legend tondeuse

    De Wahl Legend tondeuse is één van de krachtigste snoer tondeuses uit de Wahl Five Star Serie. De tondeuse heeft een V9000 motor waardoor er minder trilling en minder warmte ontwikkeling ontstaat. Het professionele Wedge snijmes is nog beter verstelbaar door de handige verstelhendel van 0,5 - 2,9 mm. Met een snoer van 2.4 meter heeft de kapper alle ruimte om te bewegen. De volgende onmisbare accessoires worden standaard meegeleverd: een flat top hair styling kam, reinigings borstel, onderhoudsolie, bescherming voor je mes en wel 8 nieuwe premium opzetkammen. Klik hier om naar de Wahl Legend tondeuse te gaan.

     

    De Wahl Hero trimmer

    De Wahl Hero trimmer is een krachtige compacte snoer trimmer met een ergonomische vorm. Het precisie geslepen Wahl T-Blade heeft een kniplengte van 0,4mm, en met de zero overlap adjustment tool kan je het nog strakker afstellen.

    Deze gloednieuwe trimmer is gemaakt voor continu gebruik, de professionele rotary motor heeft een lange levensduur waardoor deze trimmer geschikt is voor elke drukke kapper. Met de 190 gram ligt de trimmer fijn in de hand. Klein maar krachtig. De volgende onmisbare accessoires worden standaard meegeleverd: bescherming voor je mes, onderhoudsolie, een reinigings borstel, zero overlap adjustment tool en 3 opzet kammen. Klik hier om naar de Wahl Hero trimmer te gaan.
     

    Om je nieuwe trimmer en/of tondeuse extra goed te onderhouden is het belangrijk dat je ze regelmatig reinigt en onderhoud. Wahl adviseert om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Olie verlaagt de weerstand en hierdoor snijden de mesjes makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »