Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 25 maart 2016

    NIOXIN, uit liefde voor je hoofdhuid!

    NIOXIN is gebaseerd op dermatologische wetenschappen en focust zich op de hoofdhuid.

    NIOXIN pakt de hoofdhuid aan en zorgt ervoor dat afgebroken haartjes weer gaan groeien, diameters weer wat voller worden en laat het haar er dikker uitzien. Let op, NIOXIN zorgt echter niet voor compleet nieuwe haargroei maar herstelt enkel de al aanwezige haartjes die beschadigd zijn in de loop van tijd.

    Start

    Net als bij de start van een nieuwe dermatologisch behandeling is het heel belangrijk dat de huid schoongemaakt en gestript wordt van alle onzuiverheden. Daarom is de Scalp Renew Dermabrasion Treatment een goede start bij elke nieuwe NIOXIN System behandeling. Door de intensieve werking van de Treatment wordt één keer in de 4 tot 6 weken gebruik aangeraden!





    6 systemen
    Vele haartypen betekent ook verschillende soorten behandelingen. Daarom heeft NIOXIN een unieke systeem ontworpen, verdeeld in de 2 categorieën: normaal tot dun uitziend haar & zichtbaar dunner wordend haar, zodat jij de perfecte behandeling voor jouw haartype kan vinden.




    3 stappen
    Een System behandeling bestaat uit 3 stappen, en kan je vergelijken met een routine voor gezichtsverzorging: Cleanser Shampoo als Reiniger, Scalp Revitaliser als Tonic en de Scalp Treatment als Verzorgende crème.


    Stap 1 – Cleanser Shampoo

    De Cleanser Shampoo van NIOXIN zorgt ervoor dat alle onzuiverheden van de hoofdhuid verwijderd worden zoals talg, vetzuren en opgehoopte stylingsproducten die ervoor zorgen dat de hoofdhuid en haar verstopt en verstikt raken. Voor dagelijks gebruik, 2 keer wassen.

    Stap 2 – Scalp Revitaliser
    De Scalp Revitaliser is de conditioner van NIOXIN. Vanwege de Cleanser Shampoo die alle onzuiverheden van de hoofdhuid heeft gereinigd, zorgt deze lichtgewicht conditioner er weer voor dat de vochtbalans van de hoofdhuid wordt gereguleerd. En helpt de hoofdhuid meer weerstand te geven. Voor dagelijks gebruik.

    Stap 3 – Scalp Treatment
    Als finishing touch, na de shampoo en conditioner, wordt de Scalp Treatment direct op de hoofdhuid aangebracht. Verrijkt met anti oxidanten en botanische extracten, zorgt de Scalp Treatment ervoor dat de hoofdhuid in een optimaal gezonde conditie is en geeft het een verfriste gevoel door de munt extract. Voor dagelijks gebruik.

    NIOXIN is niet je alledaagse wasbeurt, maar een échte behandeling voor jou en je hoofdhuid.


    Durf jij deze commitment aan?


    Koop hier jouw eigen NIOXIN gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl



    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »