Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Emma & Tony, 18 juli 2016

    Oil reflections van Wella, voor zijdezacht haar.

    Wella, opgericht in 1880, staat nooit stil. Nu dus ook niet, want ze hebben hun populaire oil reflections collectie uitgebreid. Nieuwe producten, denk aan shampoo, haarmasker en meer, die het haar tot wel 3 keer gladder maakt.


    Oneindig veel combinaties mogelijk met deze uitgebreide collectie van Wella om jouw haar te laten stralen.  De serie is gemaakt met camelia-olie en witte thee-extract en verzwaren het haar niet. Zo behoudt je haar nog alle volume en een diepe mooie glans.


    Hoe de verzorgende haar producten werken:
    1. De shampoo helpt de haarschubben te beschermen tegen vrije radicalen. Het haar oppervlak is gezuiverd en wordt beschermd tegen mineralen.
    2. Het masker bevat panthenol. Het haar krijgt daardoor de juiste vochtbalans en het voelt zachter en gevoed aan. Maar zonder verzwaarde effecten.
    3. De olie is verrijkt met egaliserende ingrediënten. De lipiden laag word beschermd tegen aantasting van een glad en reflecterend oppervlak. De lichtreflectie wordt versterkt en je haar straalt als nooit tevoren.



    Maar natuurlijk zijn er meer gloednieuwe producten om te ontdekken!

    Tips die de Wella professionals expert ons mee geeft:
    Oil reflections olie is op meerdere manieren te gebruiken. Zo kun je een paar pompjes aanbrengen op het haar voor de behandeling, mengen met conditioner of masker om de verzorging te intensiveren.


    Klik op het product voor meer informatie!







    Koop jouw eigen Wella Oil Reflections nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »