PostNL, veilig & snel!

  • Geplaatst op
  • Door Tony
  • Geplaatst in Nieuw, PostNL
PostNL, veilig & snel!

Met trots gaat Kappershandel een samenwerkingsverband aan met PostNL om uw levering nog beter te maken.

Ons streven is om uw ervaring bij Kappershandel nog aangenamer te maken. Daarom zijn wij sinds kort overgestapt naar de diensten van PostNL. Boven een orderbedrag van € 150,- excl. btw vervallen de verzendkosten.

Over PostNL
PostNL staat al meer dan tweehonderd jaar midden in de Nederlandse maatschappij. Die maatschappij verandert en hun netwerken veranderen mee. Dankzij geavanceerde IT combineren zij verschillende netwerken tot één. Zo vindt PostNL de meest efficiënte route voor elk poststuk of pakket, en kunnen zij deze bezorgen waar, wanneer en hoe de klant dat zelf wilt.

Wat houdt deze overstap in?
Niet alleen zijn de verzendkosten voor u lager (€4.95 Excl. BTW) ook zijn er veel meer opties voor u beschikbaar en kunt tot in details bepalen waar en wanneer u uw pakket geleverd wilt hebben en zelf ook de leveringsdatum kiezen.

Heeft u uw bestelling vóór 15:00 gedaan, dan wordt deze gegarandeerd de volgende dag geleverd!

Andere beschikbare opties voor uw pakketten:
 1. Ophalen op een Postkantoor (€4.95 Excl. BTW)
 2. Extra vroeg ophalen (€2.00 Excl. BTW)
 3. Avondlevering (€2.00 Excl. BTW)
 4. EUPack (€7.95 Excl. BTW)
 5. Rest of World (€9.95 Excl. BTW)

Meerdere keren een levering gemist?
PostNL doet verschillende pogingen om het pakket te bezorgen: op dag twee en dag drie na aanbieding. Op dag vier wordt uw pakket bij het dichtstbijzijnde Postkantoor afgeleverd. Met de code op het kennisgevingsbewijs kunt u het pakket al vóór de vierde dag laten bezorgen op het Postkantoor. Hebt u na vijf dagen nog geen bericht ontvangen? Dan kan de verzender van het pakket een onderzoek laten starten. 

Wilt u zeker weten dat u bij de tweede bezorgpoging over uw pakket beschikt? Kies dan na de eerste bezorgpoging voor de optie die het beste bij u past. U haalt uw pakket op bij één van de 2.600 postkantoren naar keuze, in de Pakketautomaat op het NS-station in Almere of u laat uw zending een andere dag bezorgen op uw eigen adres (tot 6 dagen vooruit te plannen). Ook kunt u tot 6 dagen voor de bezorging aangeven om uw pakket te laten bezorgen op ieder gewenst ander adres, op dinsdag- of donderdagavond, of op één van de 400 locaties waar u uw pakket vanaf 8.30 uur kunt ophalen.Veilig & snel met PostNL!