Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Emma & Tony, 11 april 2016

    Prontoman, bescherming tegen voet- en nagelschimmel

    Verzorging en ontsmetting van de huid- en nageloppervlakken. Prontoman beschermt gedurende lange perioden tegen voet- en nagelschimmel. Ideaal voor de verzorging van ingroeiende nagels en nagelbeugels. Ook thuis te gebruiken.

    De eerste Voetverzorgingslijn met MRSA Bescherming. Prontoman maakt gebruik van aloude recptuur met bewezen resultaat in praktijken en als zelfzorg-gebruik. Niet pijnlijk bij gebruik en aangenaam voor huid en weefsel.

    Prontoman is ook uitermate geschikt voor kinderen, gebruikers met allergieën en diabetici, ook wanneer de huid beschadigd is. Lees altijd voor gebruik de gebruiksaanwijzing.




    Prontoman producten zijn verkrijgbaar in een breed assortiment, voor elke probleem een oplossing.

    ♥ Prontoman Spray
    Verwijdert effectief ziekteverwekkers, voorkomt ontstekingen en biedt een betrouwbare bescherming tegen infecties. Heeft een antiseptische reiniging, zonder de huid uit te drogen. En verwijderd moeiteloos eeltlagen. 

    ♥ Prontoman Gel
    Ideaal ter voorkoming van nagel en huidschimmel van de voet. En ter verzorging van de reeds aangedane voet.

    ♥ Prontoman Schuim
    Een verzorgende werking met antimicrobiële en antimycotische bescherming. Ideaal voor dagelijks verzorging van de belaste en zeer gevoelige huid. De schuim, van panthenol, verbetert het huidbeeld en houdt de huidstructuur in stand.

    ♥ Prontoman Schuh Protect
    Een effectieve hygiëne spray, ideaal voor het reinigen en decontamineren van de schoenen. De spray minimaliseert geurtjes, beschermt tegen voetschimmel en is geschikt voor alle soorten schoenen. Elimineert betrouwbaar 99.9% van alle bacteriën en schimmels in de schoen.

    ♥ Prontoman Protect 
    Antibacteriële hygiëne spray, ideaal voor thuisgebruik. De spray beschermt tegen nagel schimmels en droogt het huid niet uit. 


    Koop hier jouw eigen Prontoman producten nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!



    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »