Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Door Tony, 17 mei 2016

    Proraso, traditite op z'n best!

    Proraso werd opgericht in 1908 door Ludovico Martelli en is sindsdien al drie generaties lang een trendsetter in de scheerwereld.

    De Proraso labs maken producten die de tand des tijds doorstaan, het passeren van trends trotseert en uitgroeit tot klassiekers. Na verloop van tijd zijn de formules, op basis van natuurlijke en vertrouwde ingrediënten, verrijkt en verbeterd. Verpakkingen worden vernieuwd en de nieuwste productlijnen doen het goed bij nieuwe bewonderaars.

    De productlijn van Proraso bestaat uit diverse kleuren. De producten van elke kleurlijn bevatten diverse werkingen en zijn speciaal ontworpen voor verschillende huitdtypes.


    Groen: De eerste lijn van Proraso, een vernieuwde formule die opvalt door de kwaliteit van de ingrediënten. Verfrissend en stimulerend, het is geschikt voor alle baar- en huidtypen. Met de aangename eigenschappen van menthol en eucalyptus.

    Wit: Voor de gevoelige en snel geìrriteerde huid, met extracten van groene thee en havermout. Helpt roodheid op de huid te voorkomen en maakt de huid zacht. Met een delicate fruitige geur van kalk en appel.

    Rood: Exfolieert en voedt de huid. Ideaal voor de dikkere, grovere baarden. Voor een verzachtende werking en bereidt voor op het scheren. Verrijk met Shea boter en intense geparfumeerd met de geur van sandelhout.

    Blauw: Beschermt en hydrateert, speciaal ontworpen voor hen die voorkeur hebben aan een nauwe en comfortable scheerbeurt. Verrijkt met Aloë Vera, Vitamine E en een moderne, kruidige geur met noten van amber en musk.


    Proraso, hoogwaardige producten die een plezierig en zorgvuldige scheerbeurt leveren, zowel in de kapperszaak als in de thuis omgeving.


    Benieuwd naar de unieke producten van Proraso?

    Koop hier jouw eigen Proraso producten nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »