Designmes in mat zwart en edelstaal. Door de nieuwe ergonomie is het mes licht en precies te voeren. Eenvoudige en veilige vervanging van mesjes door uittrekbare meshouder.
Bekijk nu Jaguar
De J-Cut Liner is een kleine, maar veelzijdige, tool en brengt de wenkbrauwen en baardcontouren precies in vorm dankzij de precisie mes.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Satin Knipschaar - De Satin heeft een snijdvlak met vlakke kniphoek en eenzijdige microvertanding. Een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. Ook verkrijgbaar voor linkshandigen.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Gold Line Dynasty CC - De Dynasty CC heeft een klassiek design voor een tradioneel gevoel bij het knippen. De CC35 is uitgerust met 35 effileertanden, en de CC42 met 42 effileertanden, met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaa...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Gold Line Diamond & TB - Klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. TB is ook nog eens uitgerust met een op diamant gelijkende, slijtvaste, diepblauwe harde titaannitride coating.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Effileerapparaat Metaal - Effileersapparaat, geheel metaal, niet roestend. Te gebruiken met R1 Mesjes.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar R1 M Nekmes - Metalen klingenhouder, vervanging voor gangbare scheermesjes om mee te scheren/snijden, modelleren. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en roze.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Gold Line Diamond heeft een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. De schaarbladen van Jaguar Gold Line Diamond zijn geslapen met een speciale slijptechniek voor een ongekende scherpte.
Bekijk nu Jaguar
Voor extra stijl is de schaar voorzien van een high tech coating met een uniek design. Naast het schitterende uiterlijk word je hierdoor tevens beschermd tegen nikkelallergie. Verder heeft deze coupeschaar alles wat je van de topklasse mag verwachten.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Satin Coupeschaar - snijvlak met vlakke kniphoek en eenzijdige microvertanding. Een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line JP 10 - Offset design voor ergonomisch greep en ontspannen werkwijze.
Ook verkrijgbaar voor linkshandigen.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Smart 39 Coupeschaar - ideaal voor een compromisloze ergonomische werkwijze door de crane design. De 39 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding zorgen voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Satin Plus ES - Klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. De verschillende versies hebben respectievelijk ES40 met 40 effileertanden en de ES46 met 46 effileertanden, met de fijnst mogelijke prismavertanding voo...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Silver Line Fame - Offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. De contraroterende afgehoekte vingerogen passen zich optimaal aan de natuurlijke houding van de hand aan en garanderen een uiterst aangename werkhouding en e...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Gold Line Diamond CC - 28 of 39 Effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Pre Style Relax P Knipschaar - heeft een offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze, op hoogglans gepolijst.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Black Line Euro-Tech & -Design -Een tijdloze schoonheid met duidelijke definities, doordachte techniek en grafische perfectie. Ontworpen met een Offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar JT1-JT3 Orca Mesjes 5x10Stk - Klingen, roestvrij, gehard door vriesmethode, platiniet en fluor-carbon-laag, eenvoudig te halveren.
Bekijk nu Jaguar
Kunststof grip met 10 dubbele klingen voor lange klingen. Meegeleverd met 10 extra mesjes.
Bekijk nu Jaguar
Sale -25%
Jaguar White Line Comfort Class T&S1 5,5
Bekijk nu Jaguar
De White Line Silver Ice Coupeschaar heeft een snijvlak met vlakke kniphoek en eenzijdige microvertanding. Een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line JP 38 - Offset design voor ergonomisch greep en ontspannen werkwijze. En is uitgerust met 38 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit. Ook verkrijgbaar voor linksha...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Silver Ice Knipschaar - Snijdvlak met vlakke kniphoek en eenzijdige microvertanding. En een traditioneel gevoel bij het knippen door de klassieke design.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Silver Line CJ4 Plus & CF - een offset design voor een ergomische greep en ontspannen werkwijze. De afgehoekte duimoog zorgt voor een ontspannen werkhouding zonder kneuzingen. De Plus CF heeft ook een slijtvaste mat zwarte, harde titaniumcoati...
Bekijk nu Jaguar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x