ETI Turbo 3900 Eco Light Ion EC3900ION 1800 Watt Fohn

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

ETI

Productomschrijving

ETI Haardroger HD 3900 EC3900ION

De ETI Haardroger HD 3900 heeft een zeer krachtige motor waarmee het haar in een korte tijd drooggeblazen is. Uitgerust met de beste technologie voor antistatisch haar met de mooiste glans.

Dankzij de vele instellingen is de temperatuur te regelen met 3 standen en wordt de ETI Haardroger HD 3900 geleverd met twee verschillende blaastuiten. Ook kan het haar afgekoeld worden met de Coolshot functie.

De haardroger is zeer aangenaam om mee te werken met een licht gewicht van 390 gram, ideaal voor langdurig professioneel gebruik. 


Haardroog tips voor kort, medium en lang haar

Kort haar:
Stap 1: Spray een hitte beschermende leave-in conditioner op licht vochtige strengen van wortel tot uiteindes (voor fijn haar, alleen op de onderste helft).
Stap 2: Maak de bovenste deel van het haar vast. Beginnend vanaf de achterkant, föhnen met behulp van een platte vorstel om het haar naar voren te vegen (dit zorgt ervoor dat het haar niet poeferig wordt). herhaal dit aan de zijkanten.
Stap 3: Laat de voorste gedeelte van het kapsel nu zakken. Föhn de pony als eerste, strijk ze glad met de borstel van de ene zijde naar de anderen. Maak de overige gedeelte los en werk terug richting de kruin tot de top helemaal droog is.

Medium haar:
Stap 1: Breng een volumizer aan op de wortels van de natte haren om meer volume toe te voegen, breng daarna een beetje leave-in conditioner aan op de uiteinden van het haar.
Stap 2: Bij een pony, föhnen met behulp van een grote ronde borstel. Werk vanaf de wortels naar de uiteinden en richt the mondstuk van de föhn richting the uiteinden.
Stap 3: Droog de zijkanten en uiteindes zonder een borsel totdat 95% ervan is gedaan. Maak de bovenste gedeelte vast en werk de overige delen verder af, met de mondstuk van de fòhn richtend op de uiteinden.
Stap 4: Maak de bovenste gedeelte los en droog het geheel in één keer. Trek het haar recht naar boven met de föhn ook naar boven gericht. Dit zal helpen bij de lift van het haar.

Lang haar:
Stap 1: Breng een beetje glans serum aan op de uiteinden van vochtig haar, föhn daarna het haar totdat het vocht grotendeels verdwenen is.
Stap 2: Bestig de bovenste gedeelten van het haar. Beginnen vanaf de achterkant, wind kleine gedeeltes van het haar van de uiteinden naar de wortelsmet een keramische borstel en föhn totdat ze droog zijn.
Stap 3:Roteer de polsen, terwijl het haar ontrafelt van de borstel, zodat het haar op zichzelf krult. Herhaal totdat het haar droog is.

Bestel de ETI Haardroger HD 3900 EC3900ION  veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl.

Productspecificaties

Merk:
ETI
Kleur:
Zwart
Gewicht:
390 g
Voltage:
230 - 240 V
Motortype:
DC Motor
Vermogen:
1800 Watt
Aantal blaasstanden:
2
Aantal temperatuur standen:
3
Koude lucht knop - Cool shot:
Aanwezig
Aantal blaasmonden meegeleverd:
2 (Standaard en Breed)
Ophangoog:
Aanwezig
Lengte snoer:
2.80 meter
Afneembaar filter:
Aanwezig
Met anti-slip aan zijkant:
Aanwezig
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x