ROC Friese Poort Kapperspakket - Leerjaar 2

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

ROC Friese Poort

Productomschrijving

Friese Poort Kapperspakket - Leerjaar 2

In samenwerking met ROC Friese Poort, kan jij hier nu extra voordelig jouw materialenpakket bestellen. Het materialenpakket bevat alle benodigde producten, gereedschappen en materialen. Sommige producten worden speciaal door ons gefabriceerd met de specificaties voor deze opleiding, hierdoor ontstaan unieke producten die je nergens anders kunt kopen.

(Optioneel): Keuzedeel barbier
Indien je gekozen hebt voor het Keuzedeel Barbier dan dien je naast het pakket van Leerjaar 2 ook nog het pakket “Leerjaar 2 Keuzedeel Barbier Beginner” aan te schaffen. Dit pakket kan alleen aangeschaft worden en je hebt dus niet de mogelijkheid dit in bruikleen te ontvangen.

Bestel en betaal op tijd
Wij verzoeken u om uw bestelling zo vroeg mogelijk te doen maar uiterlijk zondag 9 augustus 2020. Voor bestellingen die na 9 augustus 2020 bij ons binnen komen geldt een toeslag van 10% bovenop de pakketprijs. Dit geldt ook voor leerlingen die het pakket in bruikleen willen ontvangen! Een leerling die niet in het bezit is van dit MATERIALENPAKKET LEERJAAR 2 #FP 2020 kan niet deelnemen aan de praktijkles. Alle tijdig bestelde materiaalpakketten worden tijdens één van de eerste schoolweken klassikaal aan de leerlingen overhandigd.


Bestel Friese Poort Kapperspakket - Leerjaar 2 nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x