System 4 Cleanser Shampoo - Verkrijgbaar in 300ml & 1000ml. verwijderen van talg, vetzuren en opgehoopte stylingsproducten die ervoor zorgen dat de hoofdhuid en haar verstopt en verstikt raken. En laat het haar er voller en dikker uitzien.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 3 Scalp Treatment 100ml - Laat de haartextuur vergroten en geeft het haar een gezonde glans. Verrijkt met anti oxidanten en botanische extracten voor een optimale conditie van de hoofdhuid. De munt extract geeft de hoofdhuid een verfris...
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 4 Scalp Revatiliser -Verkrijgbaar in 300ml & 1000ml. Lichtgewicht conditioner die de vochtbalans van de hoofdhuid en haar reguleert. En geeft de hoofdhuid meer bescherming en weerstand voor een evenwichtigheid.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 3 Cleanser Shampoo - Verkrijgbaar in 300ml & 1000ml. Verrijkt met bestanddelen die helpen bij het reinigen van onzuiverheden; het verwijderen van talg, vetzuren en opgehoopte stylingsproducten die ervoor zorgen dat de hoofdhuid en haar ...
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 1 Cleanser Shampoo - 300ml & 1000ml. Verrijkt met bestanddelen die helpen bij het reinigen van onzuiverheden; het verwijderen van talg, vetzuren en opgehoopte stylingsproducten die ervoor zorgen dat de hoofdhuid en haar verstopt en vers...
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 5 Scalp Treatment 100ml - Laat de haartextuur vergroten, maakt het haar glad en geeft het een gezonde glans. Verrijkt met anti oxidanten en botanische extracten voor een optimale conditie van de hoofdhuid. De munt extract geeft de hoofd...
Bekijk nu Nioxin
Nioxin Styling Light Plex Therm Activ Protector 150ml - een unieke haarpsray dat pas bij hitte wordt geactiveerd. Laat het haar glanzen en beschermt tegen haarbreuk. Aanbevolen voor iedereen als eerste stap in het beschermen van haar vóór het stylen.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 6 Trial Kit - Bevat: System 6 Cleanser 150ml, System 6 Scalp Revitaliser 150ml en System 6 Scalp & Hair Treatment 40ml.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 4 Trial Kit - Bevat: System 4 Cleanser 150ml, System 4 Scalp Revitaliser 150ml en System 4 Scalp & Hair Treatment 40ml.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 2 Trial Kit - Bevat: System 2 Cleanser 150ml, System 2 Scalp Revitaliser 150ml en System 2 Scalp & Hair Treatment 40ml.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 2 Scalp Revitaliser - Verkrijgbaar in 300ml & 1000ml. Lichtgewicht conditioner die de vochtbalans van de hoofdhuid en haar reguleert. En geeft de hoofdhuid meer bescherming en weerstand voor een evenwichtigheid.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin Diaboost 100ml
Bekijk nu Nioxin
Nioxin Intensive Treatment Hair Booster - 100ml.
Bekijk nu Nioxin
De Density Protection van Nioxin helpt bij het herstellen van de uiterlijk van het haar door het weer voller, gezonder en levendiger te maken. Deze anithaarbreukbehandeling vermindert haarbreuk met gemiddeld 54%.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 1 Trial Kit, reinigt onzuiverheden, reguleert de vochtbalans, verfrist de hoofdhuid en brengt het in een gezonde staat waardoor het haartextuur wordt vergroot en geeft het haar een mooie glans.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 6 Scalp Revitaliser - Lichtgewicht conditioner die de vochtbalans van de hoofdhuid en haar reguleert. En geeft de hoofdhuid meer bescherming en weerstand voor een evenwichtigheid.
Bekijk nu Nioxin
System 5 Cleanser Shampoo - Verkrijgbaar in 300ml & 1000ml. - verwijderen van talg, vetzuren en opgehoopte stylingsproducten die ervoor zorgen dat de hoofdhuid en haar verstopt en verstikt raken. En laat het haar er meer glad uitzien.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 5 Trial Kit - System 5 Cleanser 150ml, System 5 Scalp Revitaliser 150ml en System 5 Scalp Treatment 50ml.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 3 Trial Kit - Bevat: System 3 Cleanser 150ml, System 3 Scalp Revitaliser 150ml en System 3 Scalp Treatment 50ml.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin Styling Light Plex Definition Crème - 150ml. Aanbevolen voor mensen met medium tot dik haar, die een gladde, glanzende textuur willen. Een gladmakende anti-frizz crème die houvast en scherpte geeft en de haartextuur verfijnt.
Bekijk nu Nioxin
Nioxin System 1 Scalp Revitaliser- Verkrijgbaar in 300ml & 1000ml. Lichtgewicht conditioner, reguleert de vochtbalans van de hoofdhuid en haar. Geeft de hoofdhuid meer bescherming en weerstand voor een evenwichtigheid.
Bekijk nu Nioxin
Sibel Hair Sculptor Building Fibers Zwart, de hair building fibers zijn minuscule, natuurlijke vezels die zich mengen met uw eigen haar om zo een vollere look te creëren, in uw eigen haarkleur.
Bekijk nu Sibel
Leave-in spray voor dunner wordend haar, verrijkt met t-Flavaone. Voorkomt effectief erfelijk haarverlies bij regelmatig gebruik. voor een uitgebalanceerde hoofdhuid.
Bekijk nu Goldwell
Nioxin System 1 Scalp Treatment - Laat de haartextuur vergroten en geeft het haar een gezonde glans. Verrijkt met anti oxidanten en botanische extracten voor een optimale conditie van de hoofdhuid. De munt extract geeft de hoofdhuid een verfriste gev...
Bekijk nu Nioxin
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x