Infiniment Vous Le Graal Lifting Instant

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Infiniment Vous

Product omschrijving

Infiniment Vous Le Graal Lifting Instant

Dé tijdelijke oplossing voor alle ongewenste trekjes. De heilige graal onder de lifts!

Le Graal van Infiniment Vous is een tijdelijke lift voor het gezicht die ongeveer 8 tot 10 uur duurt, afhankelijk van de huidtype. Verrijkt met Hyaluronzuur, allantoïne en kastanje, biedt deze kleine wonder een opheffing voor alle ongewenste wallen, donkere krijgen, fijne lijntjes en rimpels in een handomdraai. Voor dagelijks gebruik.

Gebruik: Voor een maximaal effect van Le Graal, gelieve te gebruiken vóór of na het aanbrengen van de make-up. Let op: olie gebaseerde producten als een dag crème verminden de effectiviteit van de lift, ook is het belangrijk dat de gezicht niet beweegt.

Stap 1:  Breng een kleine hoeveelheid Le Graal aan op de rug van de hand, meng de crème met de wijsvinger. Breng de crème deppend, niet wrijvend, aan op de gewenste plekken van het gezicht. 

Stap 2: Het is belangrijk om de behandelde gebieden, 1 a 2 minuten, niet aan te raken. Laat de crème inwerken en goed opdrogen voor het beste resultaat. Het droogproces is heel belangrijk. Maak eventueel gebruik van een luchtstroom om het proces een maximaal effect te geven. 

Verkrijgbaar in 15 milliliter.


Bestel nu de Infiniment Vous Le Graal Lifting Instant veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x