Jaguar Gold Line Finesse & Flex

Nog niet gewaardeerd
Sale -25%

Bekijk alles van:

Jaguar

Product omschrijving

Jaguar Gold Line Finesse & Flex

De Finesse heeft een Crane design voor een compromisloze ergonomische werkwijze. Met een afgehoekte duimoog voor een zeer ontspannen werkhouding zonder kneuzingen. Door de draaibare duiminzetring worden kneuzingen en wrijvingen vermeden en biedt de gebogen snijblad de ideale kniphoek in iedere positie.

De Finesse Flex is ook uitgerust met een Crane design en een gebogen snijblad maar heeft daarnaast ook een flexibele duimoog die individueel fixeerbaar is voor totale ontlasting.

  • 5''      = 13.0cm
  • 5.5''   = 14.0cm


Levensduur
Extreem lang aanhoudende scherpte door het gebruik van het gesmede, speciale premiumstaal. Het harden door middel van koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur en maakt zodoende het FRIODUR snijblad harder. Het staal is daardoor uiterst resistent en kan de scherpte extreem lang handhaven.

Soepelheid
High-End snijbladvorm op een honderste milimeter nauwkeurig dankzij de CNC-slijptechnolgoie en BLC afdraaimethode (Backlight + Computeraided) en ook het afstelbare, in zicht gesloten en vlakke schroefsysteem SMART SPIN zorgen voor een ongeëvenaard lichte en perfecte soepelheid.

Scherpte 
Convexe snijbladen met volledig geïntegreerde snijdvlakken en een zeer scherpe kniphoek voor maximale scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en DC-honing perfect geschikt voor het slicen.


Koop jouw eigen Jaguar Gold Line Finesse & Flex nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x