Jaguar Gold Line Kamiyu Knipschaar

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Productomschrijving

Jaguar Gold Line Kamiyu Knipschaar

De Kamiyu is een traditioneel Japans handwerk gecombineerd met de productie-knowhow van Jaguar. Uitgerust met een kobaltgelegeerd speciaal staal voor een lange levensduur. Met offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. En een afgehoekte duimoog voor een zeer ontspannen werkhouding zonder kneuzingen.

  • 5.25'' = 13.5cm (3 weken levertijd)
  • 5.75'' = 15.0cm (3 weken levertijd)
  • 6.5''   = 17.0cm (3 weken levertijd)


GOLD LINE Levensduur
Extreem lang aanhoudende scherpte door het gebruik van het gesmede, speciale premiumstaal. Het harden door middel van koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur en maakt zodoende het FRIODUR snijblad harder. Het staal is daardoor uiterst resistent en kan de scherpte extreem lang handhaven.

GOLD LINE Soepelheid
High-End snijbladvorm op een honderste milimeter nauwkeurig dankzij de CNC-slijptechnolgoie en BLC afdraaimethode (Backlight + Computeraided) en ook het afstelbare, in zicht gesloten en vlakke schroefsysteem SMART SPIN zorgen voor een ongeëvenaard lichte en perfecte soepelheid.

GOLD LINE Scherpte 
Convexe snijbladen met volledig geïntegreerde snijdvlakken en een zeer scherpe kniphoek voor maximale scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en DC-honing perfect geschikt voor het slicen.

Bestel de Jaguar Gold Line Kamiyu Knipschaar nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x