Jaguar Gold Line Kamiyu T33

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Product omschrijving

Jaguar Gold Line Kamiyu T33

De Kamiyu T33 coupeschaar heeft dezelfde uitvoering als de Kamiyu knipschaar; traditioneel Japans handwerk gecombineerd met de productie-knowhow van Jaguar. Uitgerust met een kobaltgelegeerd speciaal staal voor een lange levensduur.  Met offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. En een afgehoekte duimoog voor een zeer ontspannen werkhouding zonder kneuzingen.

Daarnaast heeft de Kamiyu T33 33 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertandingen en speciale extra vertanding van de onderzijde voor de hoogste eisen op het gebied van een nauwkeurige snit en een zacht knipgevoel.

  • 6'' = 15.5cm

Levensduur
Extreem lang aanhoudende scherpte door het gebruik van het gesmede, speciale premiumstaal. Het harden door middel van koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur en maakt zodoende het FRIODUR snijblad harder. Het staal is daardoor uiterst resistent en kan de scherpte extreem lang handhaven.

Soepelheid
High-End snijbladvorm op een honderste milimeter nauwkeurig dankzij de CNC-slijptechnolgoie en BLC afdraaimethode (Backlight + Computeraided) en ook het afstelbare, in zicht gesloten en vlakke schroefsysteem SMART SPIN zorgen voor een ongeëvenaard lichte en perfecte soepelheid.

Scherpte 
Convexe snijbladen met volledig geïntegreerde snijdvlakken en een zeer scherpe kniphoek voor maximale scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en DC-honing perfect geschikt voor het slicen.

Koop jouw eigen Jaguar Gold Line Kamiyu T33 nu veilg, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x