Jaguar Gold Line Xenox Knipschaar

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Productomschrijving

Jaguar Gold Line Xenox Knipschaar

De Xenox heeft lichtjes gebogen snijbladen voor een onbeschrijflijk zacht knipgevoel. Met extra gebogen vingeroegen voor een ergonomische optimale positie van de vingers. De offset design creëert een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. Met een afgehoekte duimogg voor een zeer ontspannen werkhouding zonder kneuzingen.

  • 5.5'' = 14.0cm


Levensduur
Extreem lang aanhoudende scherpte door het gebruik van het gesmede, speciale premiumstaal. Het harden door middel van koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur en maakt zodoende het FRIODUR snijblad harder. Het staal is daardoor uiterst resistent en kan de scherpte extreem lang handhaven.

Soepelheid
High-End snijbladvorm op een honderste milimeter nauwkeurig dankzij de CNC-slijptechnolgoie en BLC afdraaimethode (Backlight + Computeraided) en ook het afstelbare, in zicht gesloten en vlakke schroefsysteem SMART SPIN zorgen voor een ongeëvenaard lichte en perfecte soepelheid.

Scherpte 
Convexe snijbladen met volledig geïntegreerde snijdvlakken en een zeer scherpe kniphoek voor maximale scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en DC-honing perfect geschikt voor het slicen.

Bestel de Jaguar Gold Line Xenox Knipschaar nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x