Jaguar Silver Line CJ 40 Plus

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Productomschrijving

Jaguar Silver Line CJ 40 Plus

De CJ 40 Plus heeft dezelfde uitvoering als de CJ4 Plus; een offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. Met een afgehoekte duimoog voor een zeer ontspannen werkhouding zonder kneuzingen. En 40 effileertanden met de fijns mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit.

  • 5.5''   = 14.0cm


Levensduur
Zeer lang aanhoudende scherpte door het gebruik van gesmeed, speciaal staal. Het harden door middel van koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur en maakt zodoende het FRIODUR snijblad harder. Het staal is daardoor uiterst resistent en kan de scherpte extreem lang handhaven.

Soepelheid
Precieze snijbladvorm dankzij de CNC-slijptechnolgoie en BL afdraaimethode (Backlight) en ook het afstelbare, in zich gesloten en vlakke schroefsysteem SMART SPIN zorgen voor een zeer lichte en uistekende soepelheid.

Scherpte 
Lichtjes convexe snijbladen met semi-geïntegreerde snijdvlakken en een scherpe kniphoek voor uitstekende scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en honen ideaal geschikt voor het slicen.

 

Bestel Jaguar Silver Line CJ 40 Plus nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x