Jaguar Silver Line Fame 42

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Product omschrijving

Jaguar Silver Line Fame 42

De Fame 42 heeft, net als de Fame knipschaar, een offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. De contraroterende afgehoekte vingerogen passen zich optimaal aan de natuurlijke houding van de hand aan en garanderen een uiterst aangename werkhouding en een perfect gecontroleerde hantering van de schaar.

Daarnaast is de Fame 42 coupeschaar uitgerust met 42 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit.

  • 5.5''  = 14.0cm
  • 6''     =  15.5cm

Levensduur
Zeer lang aanhoudende scherpte door het gebruik van gesmeed, speciaal staal. Het harden door middel van koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur en maakt zodoende het FRIODUR snijblad harder. Het staal is daardoor uiterst resistent en kan de scherpte extreem lang handhaven.

Soepelheid
Precieze snijbladvorm dankzij de CNC-slijptechnolgoie en BL afdraaimethode (Backlight) en ook het afstelbare, in zich gesloten en vlakke schroefsysteem SMART SPIN zorgen voor een zeer lichte en uistekende soepelheid.

Scherpte 
Lichtjes convexe snijbladen met semi-geïntegreerde snijdvlakken en een scherpe kniphoek voor uitstekende scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en honen ideaal geschikt voor het slicen.


Koop jouw eigen Jaguar Silver Line Fame 42 nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x