Jaguar Silver Line Grace 40

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Product omschrijving

Jaguar Silver Line Grace 40

De Grace 40 heeft, net als de Grace knipschaar, een offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. De afgehoekte duimogen zorgen voor een zeer ontspannen werkhouding zonder kneuzingen.

Daarnaast is de Grace 40 coupeschaar uitgerust met 40 effileertanden van de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit.

  • 5.5''  = 14.0cm
Levensduur
Zeer lang aanhoudende scherpte door het gebruik van gesmeed, speciaal staal. Het harden door middel van koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur en maakt zodoende het FRIODUR snijblad harder. Het staal is daardoor uiterst resistent en kan de scherpte extreem lang handhaven.

Soepelheid
Precieze snijbladvorm dankzij de CNC-slijptechnolgoie en BL afdraaimethode (Backlight) en ook het afstelbare, in zich gesloten en vlakke schroefsysteem SMART SPIN zorgen voor een zeer lichte en uistekende soepelheid.

Scherpte 
Lichtjes convexe snijbladen met semi-geïntegreerde snijdvlakken en een scherpe kniphoek voor uitstekende scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en honen ideaal geschikt voor het slicen.


Koop jouw eigen Jaguar Silver Line Grace 40 nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x