Jaguar White Line Satin Coupeschaar

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Productomschrijving

Jaguar White Line Satin Coupeschaar

De Satin Coupeschaar heeft, net als de Satin Knipschaar, een snijvlak met vlakke kniphoek en eenzijdige microvertanding. Een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. 

Daarnaast heeft de Satin Coupeschaar 28 effileertanden (5'')/ 30 effileertanden (6'') met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en precieze snit.

  • 5''    = 13.0cm
  • 6''    = 15.5cm
 


Levensduur

Langdurige scherpte door gebruikmaking van het gesmede, kwalitatief hoogstaande staal en hardingsmethode door middel van koeling bij -80ºC voor een solide hardheid.

Soepelheid
Nauwkeurige snijbladvorm dankzij afdraaimethode evenals VARIO-schroefverbinding voor een lichte en zeer goede soepelheid. De VARIO-schroefverbinding kan gemakkelijk met een munstuk afgesteld worden.

Scherpte
Klassiek snijdbladen met een vlakke kniphoek voor zeer goede scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en honen goed geschikt voor het slicen.

Bestel de Jaguar White Line Satin Coupeschaar nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x