Jaguar White Line Satin ES

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Jaguar

Productomschrijving

Jaguar White Line Satin ES

De Satin ES is ontworpen met een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. De verschillende versies hebben respectievelijk ES27 met 27 effileertanden/ ES32 met 32 effileertanden/ ES40 met 40 effileertanden  met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit.

  • 5.25'' = 13.5cm
  • 5.5''   = 14.0cm
 

Levensduur
Langdurige scherpte door gebruikmaking van het gesmede, kwalitatief hoogstaande staal en hardingsmethode door middel van koeling bij -80ºC voor een solide hardheid.

Soepelheid
Nauwkeurige snijbladvorm dankzij afdraaimethode evenals VARIO-schroefverbinding voor een lichte en zeer goede soepelheid. De VARIO-schroefverbinding kan gemakkelijk met een munstuk afgesteld worden.

Scherpte
Klassiek snijdbladen met een vlakke kniphoek voor zeer goede scherpte. Dankzij holle slijpbewerking en honen goed geschikt voor het slicen.


Bestel de Jaguar White Line Satin ES nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x