De Voyager model beschikt over de Multispeed-model  met 4 ventilatiesnelheden. Al de besturingselementen (inclusief timer, thermostaat, aan / uit schakelaar) zijn geplaatst in het achterste deel van de bel voor het comfort van de kapper en klanten.
Bekijk nu AGV Group
Ideaal om de fixatie van kleuringen, permanenten en behandelingen te verbeteren.
Bekijk nu Ultron
Droogkap met regelbare temperatuur, blaaskracht en timer. Complete professionele droogkap met klep. 780Watt. En NU met een super prijs!
Bekijk nu AGV Group
Ultron Stoomdroogkap Sun Vapo Zetelmodel kleuren, krullen en ontkleuren in een recordtijd door het haar met stoom te behandelen.
Bekijk nu Ultron
Droogmuts met verstevigd omhulsel, past op alle drogers.
Bekijk nu Sibel
De Corail 1500 Droogkap bevat 2 snelheden.
Bekijk nu Ultron
Sibel Universele Voet Voor Droger - Universele voet voor droogkap. Droogkapvoet voor droogkap Corail 1000, 1500, star 2000, Climaco, Quickcolo en Sun-vapo.
Bekijk nu Sibel
De Climaco is een droogkap met 5 parabole infraquartz lampen en regelbare ventilatie. Versnelt technische toepassingen op het haar, zoals kleuren, ontkleuren, verzorgen, etc.
Bekijk nu Ultron
Statief* voor QuickColo & Climaco infraquartz droogkappen. *Droogkap apart verkrijgbaar.
Bekijk nu Ultron
Arm* voor QuickColo & Climaco infraquartz droogkappen. *Droogkap apart verkrijgbaar.
Bekijk nu Ultron
Sibel Arm Haardroogkap Corail & Star Zwart - Draagarm voor droogkap modellen: Corail 1000/1500 en de Star 2000, verkrijgbaar in het zwart.
Bekijk nu Sibel
De Quickolo is een kap met 5 infraquartz lampen voor het versnellen van technische toepassingen op het haaR: kleuringen, ontkleuringen, verzorgingen.
Bekijk nu Ultron
Sibel Verlengstuk Voet Haardroger 50cm - In hoogte verstelbare stang voor voetstuk
Bekijk nu Sibel
Sibel Statief Haardroger Onderste Stuk 68cm - Voor universeel gebruik.
Bekijk nu Sibel
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x