Sale -25%
De Diamond Day coupeschaar is voorzien van een high-tech coating met een uniek design. Naast het schitterende uiterlijk is deze schaar ook super geschikt voor mensen met een Nikkel-allergie. 
Bekijk nu Jaguar
Takumi KURO 60T30 coupeschaar, handgemaakte scharen van het allerbeste Japanse staal. De scharen beschikken over een speciaal ontwikkeld verzonken schroefsysteem.
Bekijk nu Takumi
Deze scharen beschikken over het unieke Takumi verzonken schroefsysteem. Ze zijn uitgevoerd in een ergonomisch semi-offset model met pinksteun design. De HAIIRO scharen zijn handgemaakt van SUS 440C staal en behoren tot de 4 sterrenserie.
Bekijk nu Takumi
Jaguar Gold Line Diamond CC - 28 of 39 Effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit.
Bekijk nu Jaguar
Dit zijn handgemaakte scharen van Japanse staal. De scharen beschikken over het unieke verzonken schroefsysteem waar dit merk om bekend staat. Tevens zijn ze uitgevoerd in een ergonomisch semi-offset model en hebben ze een verwijderbare pinksteun.
Bekijk nu Takumi
Sale -25%
Voor extra stijl is de schaar voorzien van een high tech coating met een uniek design. Naast het schitterende uiterlijk word je hierdoor tevens beschermd tegen nikkelallergie. Verder heeft deze coupeschaar alles wat je van de topklasse mag verwachten.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Gold Line Dynasty CC - De Dynasty CC heeft een klassiek design voor een tradioneel gevoel bij het knippen. De CC35 is uitgerust met 35 effileertanden, en de CC42 met 42 effileertanden, met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaa...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Pre Style Relax P Coupeschaar - offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze, op hoogglans gepolijst.. En is uitgerust met 28 effileertanden met microvertanding.
Bekijk nu Jaguar
Een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippe, op hoogglans gepolijst. En is uitgerust met 28 effileertanden met microvertanding.
Bekijk nu Jaguar
Sale -25%
Extreem lang aanhoudende scherpte door het gebruik van het gesmede, speciale premiumstaal. Het harden door middel van koeling bij -180ºC bindt de koolstof in de moleculaire structuur en maakt zodoende het FRIODUR snijblad harder.
Bekijk nu Jaguar
Sale -25%
Jaguar White Line Comfort Class T&S1 5,5
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Secret 28 is een geweldige effileerschaar met 28 fijne effileertanden en prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en perfecte knipresultaten.
Bekijk nu Jaguar
White Line CM 46 Coupeschaar van Jaguar heeft een klassiek design met een traditioneel gevoel tijdens het knippen.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Satin Coupeschaar - snijvlak met vlakke kniphoek en eenzijdige microvertanding. Een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Pastell Plus ES 40 - Klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. Uitgerust met een hoogwaardige metalliccoating en bescherming bij nikkelallergie.
Daarnaast heeft de ES 40 van Jaguar 40 effileertanden met de fijn...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line JP 38 - Offset design voor ergonomisch greep en ontspannen werkwijze. En is uitgerust met 38 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit. Ook verkrijgbaar voor linksha...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Smart 39 Coupeschaar - ideaal voor een compromisloze ergonomische werkwijze door de crane design. De 39 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding zorgen voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Satin Plus E Coupeschaar - Offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. De versies zijn respectievelijk uitgerust met de Plus E40 met 40 effileertanden en de Plus E46 met 46 effileertanden, met de fijnst mogel...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Satin ES - ontworpen met een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. De verschillende versies hebben respectievelijk ES27 met 27 effileertanden/ ES32 met 32 effileertanden/ ES40 met 40 effileertanden met de fi...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar White Line Satin Plus ES - Klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. De verschillende versies hebben respectievelijk ES40 met 40 effileertanden en de ES46 met 46 effileertanden, met de fijnst mogelijke prismavertanding voo...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Silver Line CJ 40 Plus - een offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze. Met een afgehoekte duimoog voor een zeer ontspannen werkhouding zonder kneuzingen. En 40 effileertanden met de fijns mogelijke prismavertanding voo...
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Pre Style Relax Coupeschaar - een offset design voor een ergonomische greep en ontspannen werkwijze, Satin Finish. En is uitgerust met 28 effileertanden met microvertanding.
Bekijk nu Jaguar
Jaguar Pre Style Ergo Coupeschaar - een klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippe, met een Satin Finish. En is uitgerust met 28 effileertanden met microvertanding.
Ook verkrijgbaar in pink.
Bekijk nu Jaguar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x