Sale -17%
Veelzijdige snijblad met ingebouwde verstelhendel om de snijlengte snel en gemakkelijk aan te passen. Dit snijkop is geschikt voor de volgende tondeuse modellen: Wahl Beretto Chrome/Black Stealth, Wahl Super Cordless, Moser Chromstyle en de MOSER GENIO (P
Bekijk nu Moser
Snijmes voor de Wahl Beret Chrome/Black Stealth. Breedte: 28mm. Lengte: 0.4mm. Vertanding diamter: 0.9mm. Kam tandsteek: 0.6mm.
Bekijk nu Wahl
Snijmes voor de WAHLMagic Clipper Cordless tondeuse. Deze snijmes zorgt voor een ultra kort resultaat met precisie. Kniplengte: 0.8 - 2.5mm. Breedte snijmes: 40mm.
Bekijk nu Wahl
Sale -18%
Dit snijkop is bedoeld voor Moser Chromini en Wahl Super Trimmer. Met een kniplengte van 0.4mm en breedte van 28mm.
Bekijk nu Moser
Sale -17%
De Andis ProFoil Lithium Shaver is perfect voor het afwerken van fades en scheert stoppels glad met een kniplengte van 0.1mm. Door de Hyoallergeen Goud-Titanium Folies scheer het apparaat irritatie-vrij en is deze ergonomisch dankzij het lichte gewicht.
Bekijk nu Andis
Vervang mesjes voor de BaByliss PRO FXFS2E met Dubbel Scheerblad; Ideaal om de hals, het gezicht en de haar- en neklijn perfect glad mee te scheren maar ook verdwaalde haartjes.
Bekijk nu BaByliss PRO
De Finale Shaver is uitgerust met hypo-allergene gouden scheerfolie. Deze folie zorgt ervoor dat er geschoren kan worden zonder dat er irritaties, ingegroeide haartjes en bultjes ontstaan na het scheren.
Bekijk nu Wahl
De Wahl Balding Clipper snijblad is het vervang snijmes van de Wahl Balding Clipper tondeuse. Kniplengte: 0.4mm. Breedte snijmes: 40mm.
Bekijk nu Wahl
Sale -20%
Snijmes voor de 1170 Primat en de 1400 Network.
Bekijk nu Moser
De All In One Snijkop is de nieuwe, ultieme veelzijdige snijkop en kan worden gebruikt voor elk kapsel. Fringe effecten op lange kapsels. Crëeeren van laagjes met volume met behoud van dezelfde haarlengte.
Bekijk nu Wahl
Snijblad voor de Wahl Detailer T-Wide met een snijbreedte van 38mm en kniplengte van 0.4mm. Olie en schroeven worden meegeleverd.
Bekijk nu Wahl
Sale -17%
De Andis Cordless T-Outliner Trimmer is zeer kort scherend en heeft dan ook een snijblad met zeer fijne en korte tandjes hiervoor. Deze tondeuses worden gebruikt om contouren te scheren of details aan te brengen of ook droog te scheren.
Bekijk nu Andis
Snijmes voor de WAHL 5-Star Series Legend tondeuse. Kniplengte: 0.5 - 2.9mm. Breedte Snijmes 40mm.
Bekijk nu Wahl
Wahl 2 Hole Clipper Blade incl. olie en schroeven, snijmes voor de Wahl tondeuses: Super Taper, Taper 2000, Super Taper Chroom en de Super Taper Cordless.
Bekijk nu Wahl
Sale -19%
Dit snijkop is geschikt voor de Moser Li + Pro Mini 1584 Trimmer. De Li+Pro Mini Trimmer is van zeer hoge kwaliteit en fijn in de praktijk. Ook deze op accu lopende tondeuse heeft eens in de tijd een nieuwe snijmes nodig. 
Bekijk nu Moser
Het StyleME Keramisch Snijblad is ontworpen voor een soepeler en snellere scheerbeurt. Daarnaast is het blad chemicaliënbestendig, corrosie- en roestvrij!
Bekijk nu ME Professional
Snijmes ter vervanging van uw oude/defecte model met een knipbreedte van 45 millimeter. Snijmes voor de volgende BaByliss PRO Tondeuses: #FX8700GE - GOLDFX Tondeuse
Bekijk nu BaByliss PRO
Snijmes ter vervanging van uw oude/defecte model met een knipbreedte van 45 millimeter. Snijmes voor de volgende BaByliss PRO Tondeuses: #FX7800E - CHROMEFX Tondeuse en #FX7880RGE - ROSEFX Tondeuse
Bekijk nu BaByliss PRO
Sale -13%
Wahl / Moser / Ermila Diamond Blade Snijkop 0.7-3mm. De Diamond Blade Snijkop is een low-maintenance innovatieve mes gemaakt voor optimale prestaties. Met ''Diamond-like-carbon'' coating.
Bekijk nu Moser
Snijblad met een kniplengte van 0.4mm van Wahl voor de trimmer modellen: Detailer en Hero.
Bekijk nu Wahl
Snijmes ter vervanging van uw oude/defecte model met een knipbreedte van 40 millimeter met extra brede mes in T-Blade design. Snijmes voor de volgende BaByliss PRO Trimmers: #FX7880E - CHROMEFX Trimmer en #FX7880RGE - ROSEFX Trimmer
Bekijk nu BaByliss PRO
Snijmes voor de WAHL Magic Clip tondeuse met snoer. Kniplengte: 0.8-2.5mm. Breedte snijmes: 40mm.
Bekijk nu Wahl
Sale -15%
Standaard Snijkop voor de Genio Trimmer, met een minimale kniplengte van 0.9mm, en de overige Moser modellen: 1450, 1565 en 1881.
Bekijk nu Moser
Metallic scheerapparaat met één scheerblad. Ideaal om de hals het gezicht en de haar- en neklijn perfect glad mee te scheren, om verdwaalde haartjes mee weg te scheren of de perfect opscheer / fade te creëren.
Bekijk nu BaByliss PRO
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x