Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
Grootste assortiment van Nederland!
Altijd binnen drie dagen bezorgd!
Registreren
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Beste professional, op zaterdag 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. Uw bestelling op tijd in huis hebben? Bestel snel.Beste professional, op zaterdag 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. Uw bestelling op tijd in huis hebben? Bestel snel.

    Review Logo9,2 @ Kiyoh
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis bezorging vanaf € 100 (excl. Btw)!
    Grootste assortiment van Nederland!
    Altijd binnen drie dagen bezorgd!

    Beste professional, op zaterdag 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. Uw bestelling op tijd in huis hebben? Bestel snel.Beste professional, op zaterdag 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. Uw bestelling op tijd in huis hebben? Bestel snel.

    Korneliya Jelly Jam

    20% sale
    Korneliya Jelly Jam
    Productomschrijving

    Korneliya Jelly Jam

    Jelly Jam (5ml of 15ml) geeft de Art Gel Pasta een turbo boost om nog meer volume te geven, zodat je in 1 laag een super reliëf op kan zetten zoals bij Sweet Bloom of Elite Style techniek.

     

    • Maak volume met art gelpasta
    • Speciaal voor Sweet Bloom of Elite Style
    • Heeft geen kleeflaag
    • levelend om mooie vullende uitstraling te krijgen

     

    Maak je eigen 3D Pasta met deze dikke clear Jelly Jam, door de jelly jam te mengen met hoog gepigmenteerde gelpolish zoals de Liquid Gel kun je broches, reliëfs, 3D figuren, vlinders, beestjes of bloemen creëren!

     

     

    Bestel de Korneliya Jelly Jam nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    KH020519
    EAN
    Jelly Jam 5ml /

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen beoordeling

    Recent bekeken

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »