Loreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Powerdose

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Loreal

Product omschrijving

L'Oréal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Powerdose

Absolut Repair Lipidium Powerdose, geeft een herstellende werking, om de schubben te dichten en het haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het haar is volkomen gevoed en dus soepel, glanzend en gemakkelijk in model te brengen.

Wat is Lipidium?
Lipidium bestaat uit melkzuur dat helpt bij de herstelling van de buitenste laag van haar, 'Phyto-keratine' en 'Ceramiden' helpen bij het herstellen en 'Lipiden' vormen een barrière op het haar waardoor actieve en essentiële voedingsstoffen niet uit het haar ontsnappen en beschermt het haar tegen beschadigende externe factoren.

Deze technologische doorbraak voor haar behandeling bevat de meest herstellende ingrediënten om alle haar zones te herstellen en creëert een isolerende barrière en vergrendelt essentiële voedingsstoffen in het haar.

Gebruik: Vernevel het flesje over het vochtige haar met de bijgevoegde vernevelaar en laat het even intrekken. Daarna uitspoelen.

Verpakking van 30 stuks x 10ml.

Koop jouw eigen L'Oréal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Powerdose nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x