Loreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Sealing Double Serum

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Loreal

Product omschrijving

L'Oréal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Sealing Double Serum

De Seal 2 Phase is een dubbel serum voor het verzegelen van de gespleten haarpunten van zeer beschadigd haar.

Een bijzondere fusie tussen herstellend Lipidium en oppervlakteherstellende Ceramiden. Beide formules worden op het laatste moment gemengd en hebben dan een nieuw, herstellend vermogen.

Wat is Lipidium?
Lipidium bestaat uit melkzuur dat helpt bij de herstelling van de buitenste laag van haar, 'Phyto-keratine' en 'Ceramiden' helpen bij het herstellen en 'Lipiden' vormen een barrière op het haar waardoor actieve en essentiële voedingsstoffen niet uit het haar ontsnappen en beschermt het haar tegen beschadigende externe factoren.

Deze technologische doorbraak voor haar behandeling bevat de meest herstellende ingrediënten om alle haar zones te herstellen en creëert een isolerende barrière en vergrendelt essentiële voedingsstoffen in het haar.

Gebruik: Een kleine hoeveelheid in de handpalmen verdelen en daarna in de haarpunten van licht vochtig haar aanbrengen. Niet uitspoelen.

Verpakking van 2x15ml.


Koop jouw eigen L'Oréal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Sealing Double Serum nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x