Loreal Serie Expert Aminexil Advanced

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Loreal

Product omschrijving

L'Oréal Serie Expert Aminexil Advanced

Aminexil Advanced is een onderhoudskuur en bevat een combinatie van twee actieve bestanddelen met een wetenschappelijk bewezen werking tegen haaruitval.

Om de verankering van de haarvezel in de hoofdhuid te bevorderen. Aminexil®, gepatenteerd en ontwikkeld in de laboratoria van L'Oréal, gaat verharding van het collageen tegen, dat zich rond het haarzakje opstapelt en zo de hechting van de haarwortel in de hoofdhuid verhindert. De haarvezel is zo steviger verankert.

Resultaat: De haaruitval wordt op significante wijze afgeremd. De doeltreffendheid van Aminexil werd klinisch bewezen bij 130 proefpersonen met alocepia (haaruitval), na een behandeling van 6 weken Aminexil gebruik, in vergelijking met een placebo.

INNOVATIE: Oméga-6 nutri complexe- Om de activiteit van de haarwortel te stimuleren. Elke cel heeft essentiële voedingsstoffen nodig om zich te ontwikkelen. Het nutricomplex met Omega-6-, een essentieel vetzuurderivaat, werkt in op de haarwortel om de activiteit te stimuleren. Het wordt omgezet in lipiden en ceramide, een bestanddeel van het haar, om de opbouw van de haarvezel in de haarwortel te bevorderen (in-vitro test).

Verkrijgbaar in of 42x6ml.


Koop nu jouw eigen L'Oréal Serie Expert Aminexil Advanced veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x