Loreal Serie Expert Nutrifier Shampoo

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Loreal

Product omschrijving

L'Oréal Serie Expert Nutrifier Shampoo

Dé nieuwe lijn speciaal voor droog, ondervoed haar.

Met een professionele concentratie in glycerol en kokosnoot olie biedt the Serie Expert Nutrifier Shampoo (250/500ml) de juist dosering voeding aan voor droog en ondervoed haar.

Werking:
Glycerol imiteert de natuurlijke voedingselementen van het haar en biedt hydratatie, en kokosnoot olie biedt voeding en laat het haar glanzen zonder het te verzwaren. De siliconen-vrije shampoo biedt voeding tot diep in het haar en voorkomt dooie punten en haarbreuk. Eénmaal verzorgd, wordt het haar in een oogwenk getransformeerd: zachter, meer soepel en glanzend tot aan de punten.

Droog haar?
De tekenen van droog haar: een verheven buitenste laag van het haar, haar dat glans mist, voelt ruw aan en klit gemakkelijk. Het haar kan droog zijn om verschillende redenen: genetisch of als gevolg van natuurlijke invloeden zoals vochtigheid, zon en vervuiling. Onbehandeld haar wordt langzamerhand brozer en gevoeliger voor breuk.

Gebruik: Gelijkmatig aanbrengen op nat haar. Schuimen en laten inwerken. Zorgvuldig uitspoelen. In geval van contact met de ogen, onmiddelijk grondig spoelen.

Haartype: 
  • Droog haar
  • Ondervoed haar

Resultaten:
  • Laat het haar gevoed achter
  • Haar voelt zachter en ziet er glanzender uit

Ingrediënten:
  • Glycerol
  • Kokosnoot olie

Bestel L'Oréal's Serie Expert Nutrifier Shampoo nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x