Morgan Taylor Treatments

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Morgan Taylor

Product omschrijving

Morgan Taylor Treatments

Treatments van Morgen Taylor zorgen ervoor dat elke nagel en kleur optimaal presteert, voor nagellak looks die alle expressies overtreffen. De lijn bestaat uit de Stick With It, Need For Speed, Make It Last, Mattes A Wrap en Go Ahead And Grow. Verpakkingen van 15ml.Stick With It
Een basecoat dat uitzonderlijk lang te dragen is. De natuurlijke nagel krijgt een ongekende kracht en flexibiliteit voor een maximaal plak- en uithoudingsvermogen. Geschikt voor alle nageltypen. Vóór het aanbrengen van de nagellak gebruiken om de natuurlijke nages te beschermen, voor een optimaal resultaat.

Need For Speed
Dé perfecte afwerking voor elk nageltype. Dankzij de unieke formule is deze topcoat sneller dan snel droog, en geeft de nagel een mooie glans. Gebruik de Need For Speed na het aanbrengen van de nagellak.

Make It Last
Een topcoat met ultra lange duurzaamheid. Geeft de nagel een langdurige, niet-afpellende, spiegel-glans met UV bescherming. Gebruik Make It Last na het aanbrengen van de nagelllak ter bescherming en het geven van een hoogglans.

Mattes A Wrap
Maak van jouw glanzendste glanzende nagels de matste mat met deze topcoat. Dankzij de unieke formule switch jij van glans naar mat in een mum van tijd. Verrijkt met alle voordelen voor een niet-afpellende topcoat, ideaal voor elk nageltype. Gebruik de Mattes A Wrap ná het aanbrengen van de nagellak.

Go Ahead And Grow
Dé perfecte basiscoat voor elk nageltype, ondersteunt de beschadigde en zwakke nagel. De bijzondere formule maakt deze basecoat een all-in-one kuur. Verrijkt met Keratine & Vitamine E voor hardere, langere én sterkere nagels. Gebruik Go Ahead And Grow vóór het aanbrengen van nagellak om zwakke en/of beschadigde nagels te helpen groeien en herstellen.


Haal het meeste uit jouw look met Morgan Taylor's Treatments!


Bestel de Morgan Taylor Treatments nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x