Moser 1556 Titanium Trimmer

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Moser

Product omschrijving

De Moser 1556 Trimmer stylet moeiteloos met precisie

De Moser 1556 Titan akku trimmer is speciaal ontworpen voor het moeiteloos aanbrengen van contouren en precisie styling. De tondeuse heeft een compact formaat, volledig draadloos en heeft een zeer lichte DC motor. De motor bevat een geluidsdemper waardoor de trimmer niet te veel lawaai maakt.

Het snijblad is gemaakt van roestvrijstaal en is met alle precisie geslepen voor het beste resultaat. Het Star Blade snijblad kun je snel verwisselen, hierdoor is het onderhoud van de Moser 1556 Titan trimmer weer wat gemakkelijker geworden.

Na een oplaadtijd van 12 uur heeft de trimmer een volle 120 minuten werktijd. Mooi contouren zetten kan gemakkelijk met de Moser 1556 Titan trimmer. Met precisie stylen en contouren zetten is geen probleem voor deze trimmer.


Belangrijk: reinig en onderhoud uw tondeuse en trimmer regelmatig. Moser adviseert om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Tondeuseolie verlaagt de weerstand en hierdoor snijd de tondeuse makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.

Tip: Blade Ice spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het snijmes in een paar seconden ontdaan is van vuil. Blade Ice moet je toepassen terwijl de snijmessen bewegen en aanbrengen op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes.

Garantie en Service: Moser geeft 2 jaar garantie. Ook buiten de garantie termijn kunnen de vakkundige monteurs (tegen betaling) onderhoud of reparaties aan uw Wahl of Moser machines verrichten. Deze technische dienst is ook altijd aanwezig tijdens onze opendagen.

Bestel de Moser 1556 Titan nu veilig, gemakkelijk en snel op kappershandel.nlI.v.m. garantie zijn wij genoodzaakt om de verpakking te openen en het serienummer op de tondeuse te noteren.

Productspecificaties

Type apparaat:
1556 akku trimmer
Merk:
Moser
Meegeleverd in doos:
Gebruiksaanwijzing, 1 vario opzetkam, laadhouder, tondeuse olie, reinigingsborsteltje
Artikelnummer:
1556-0062
Kleur:
Zilver
Gewicht:
150 g
Afmetingen:
151x37x30 mm
Motortype:
DC motor with sound proofing, approx. 5100 rmp
Voltage:
220-230V 50-60 Hz
Snoer/Snoerloos:
Snoerloos
Type batterij:
NiMh
Aantal opzetkammen meegeleverd:
1
Kniplengtes opzetkammen:
3 – 6 mm
Standaard snijmes:
Star Blade
Kniplengtes snijbladen:
0,4 mm
Breedte snijbladen:
30mm
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x