Moser Chromstyle Pro Lithium Tondeuse

Nog niet gewaardeerd
Sale -30%

Bekijk alles van:

Moser

Product omschrijving

De duurzame Moser ChromStyle Pro Tondeuse

De Moser Chromstyle Pro is een zeer goede tondeuse. Waarom? De tondeuse is draadloos en is niet zwaar en de wendbaarheid is uitstekend.

De Chromstyle Pro geeft altijd even veel kracht zodat je altijd op dezelfde manier scheert, dit komt door de intelligente motor van de tondeuse. Zo hoef je dus geen zorgen te maken dat je ander scheert wanneer de accu bijna leeg is of bij verschillende soorten haartypes.

De tondeuse heeft een verstelbaar snijblad zodat je gemakkelijk zonder opzetkammen in diverse millimeters scheren. Krachtig scheren kan door de met precisie geslepen en roestvrijstalen snijbladen. Het schoonmaken van het snijblad is geen rampenplan meer omdat het snijblad nu makkelijk los te maken is. Je onderhoud gaat hierdoor sneller. Goed onderhoud is namelijk heel belangrijk, dit kan de levensduur van je tondeuse verlengen.

Belangrijk: reinig en onderhoud uw tondeuse en trimmer regelmatig. Wahl adviseert om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Tondeuseolie verlaagt de weerstand en hierdoor snijd de tondeuse makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.

Tip: Blade Ice spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het snijmes in een paar seconden ontdaan is van vuil. Blade Ice moet je toepassen terwijl de snijmessen bewegen en aanbrengen op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes.

Garantie en Service: Moser geeft 2 jaar garantie. Ook buiten de garantie termijn kunnen de vakkundige monteurs (tegen betaling) onderhoud of reparaties aan uw Wahl of Moser machines verrichten. Deze technische dienst is ook altijd aanwezig tijdens onze opendagen.

Bestel de Moser Chromstyle Pro tondeuse veilig en snel op kappershandel.nl


*I.v.m. garantie zijn wij genoodzaakt om de verpakking te openen en het serienummer van de tondeuses te noteren.

Productspecificaties

Type apparaat:
Chromestyle Pro Lithium tondeuse
Merk:
Moser
Meegeleverd in doos:
Gebruiksaanwijzing, 4 opzetkammen, laadhouder, energie-efficiënte plug-in transformator, tondeuse olie en een schoonmaak borsteltje
Artikelnummer:
1871-0071
Garantie:
2 jaar
Kleur:
Zwart/chroom of wit/chroom
Gewicht:
290 gram
Afmetingen:
178 x 46 x 50 mm
Motortype:
DC motor with sound proofing, approx. 5500 rmp
Voltage:
100-240V, 50-60 Hz
Oplaadbaar:
Ja
Type batterij:
lithium ion accu
Looptijd:
90 minuten
Laadtijd:
60 minuten
Aantal opzetkammen meegeleverd:
4
Kniplengtes opzetkammen:
3, 6, 9 en 12 mm
Standaard snijmes:
roestvrijstaal MAGIC BLADE
Verstelbare snijbladen:
0,7 - 3 mm
Breedte snijbladen:
46 mm
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x